lördag.

Canon eos 5d mark II + Canon ef 85/1.8 usm

Det är lördag, klockan är ”gå-ut-på-krogen-ish” och jag har tråkigt. Jag och Emma skulle leka en lek över msn. Men tydligen var mitt förslag inte kul nog för hon gick och ”duschade”. 45 min senare sitter jag här med skägget i brevlådan (det var kanske inte rätt uttryck, men det låter onekligen roligt) och känner mig rätt ensam. Jag som gjorde världens bästa ”mina vänner-formulär”! Det var det leken var. Vi skulle göra ett formulär med 20 frågor var som den andra skulle fylla i. Jag hade aldrig nån mina vänner-bok när jag var liten, så jag får ta igen sånt nu. Jag tror jag ska starta en trend. Vem är med mig?!

Jag tycker även att det är lite dåligt deltagande i frågelådan! Seså, knåpa ihop ett par frågor nu!

Varför tror wordpress att klockan är 21:52? ANNIKA!!! HJÄLP MIG!! Never mind, jag är grym och löste det själv.

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*