Lucka 4 – Jag bjuder på 3 actions!

Under 24 h kommer tre st svartvita actions som jag gjort ligga uppe för nedladdning! För att kunna använda dom behöver du ha photoshop 7 eller uppåt (ja, alla cs-versioner funkar bra).

Tryck på länken för att komma till min deviantart. Där trycker du download och spar ner den på lämplig plats.

För att loada actionsetet öppnar du photoshop och går till actionsfönstret (heter funktionsmakron på svenska, snabbknapp alt + f9). Högst upp till höger finns en liten pil, klicka på den för att få upp en liten meny. Där väljer du load actions, går till mappen du sparade setet i och väljer load. Sen är det bara att börja använda!

Jag antar att jag kommer få frågan så.. För att använda markerar du den action du vill använda och trycker på den lilla play-knappen längst ner i actionfönstret.

Använder du nån av mina actions på en bild, skriv under vilken du använt och länka tillbaks till mig.

lo

hi-contr

Bild 1: Action Lo.
Bild 2: Action Hi.
Bild 3: Action Contrast-y

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
  • Helena - Lovely ;D Tack!SvaraAvsluta

  • Viktoria - Väldigt bra intiativ av dig att ha en sådan här typ av julkalender måste jag säga! Det är alltid kul att ta del av andras tips och prova på nya saker i photoshop som man förr inte tänkt på. Mycket bra! :)SvaraAvsluta

  • Annika - Vad snäll du är! Som bjussar på en sån här bra grej. Generösa jultomte-Elin! :)SvaraAvsluta

  • Annika - Sv: Haha, typ en av de första tankarna jag hade. ”Använder jag den tummen när jag fotar..?” Vilket jag inte gör. Däremot när jag flyttar runt i en bild i ps.. på mellanslagstangenten, men det funkar ändå :)
    Däremot rök min t52-idé… :(SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*