Dreaming of when the morning comes

Dreaming of when the morning comes
Canon eos 5d mark II + Canon ef 50/1.4 USM

~ Coldplay – Lovers in Japan

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • Emma (Hagelstorm) - Jag dör. Älskar den låten. Jag har också fjärilarna hemma. Jättemasssor. Jag ÄLSKAR den här bilden. Den ger så många minnen. Alla Coldplays spelningar jag har varit på. Du fick mig att le och tänka tillbaka genom denna bild. Tack <3SvaraAvsluta

 • tonje - liker bildet ditt! du tar alltid så utrolig flotte bilder. en fryd å følge bloggen din :)SvaraAvsluta

 • erica - fjärilarna, dem, låten, bästSvaraAvsluta

 • Emma - åååhhh!!! Coldplay @ Sthlm stadion var kalas!SvaraAvsluta

 • Johanna - Hej hej!

  Det är såhär att jag har precis börjat använda wordpress. Och jag undrar lite hur man ändrar designen. Jag ser att det finns olika teman och så. men om jag inte vill ha något utav dem utan bara vill ändra färgerna och ha en egen header, hur gör jag då? Vore jättegulligt om du ville hjälpa mig med att säga hur du gjorde? :)SvaraAvsluta

 • Matilda - Fotoblogg - ÅHHH ÅHHH ÅHH! fjärilarna!!!:DSvaraAvsluta

 • Malin - GAAAAAH Coldplayfjärilarnaa ! ! ! ♥ ♥SvaraAvsluta

 • isabellandersson - Måste varit mäktigt att se Coldplay på stadion. :)

  Och alla fjärilar. Mmmmm. :)SvaraAvsluta

 • Emelie - ååååååååååh det var så himlahimlahimlahimla jättebra och fint när de spelade den låten! undrar var jag lagt mina fjärilar! hmmm fin bild btw haha :)SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*