Till salu!

UPDATE: Jag har 4 intresserade men inget aktuellt bud över 2800:- för tillfället. Jag antar att det inte är så många som sitter vid datorn en fredagkväll så jag förlänger detta över helgen. Jag uppdaterar här när nya bud kommit in. För att ni ska se att jag inte fuskar så lämna ert bud i kommentarsfältet och på mailen!


Bild från Cyberphoto.se

Tamron AF SP 28-75/2,8 XR Di till Canon AF med motljusskydd och UV-filter säljes för 2800:- eller högstbjudande (nypris 4199:- på Cyberphoto) Jag har haft objektivet sen i somras och det är i gott skick. Rekommenderat köp hos Cyberphoto med utmärkelsen ”toppklass”. Perfekt objektiv att byta ut sin kitoptik mot. Lågt bländarvädre och bra skärpa. Filterdiameter 67mm.

Dra ett mail till fotograf@elinivemo.com om du är intresserad eller har någon fråga. Vill du lägga ett bud skriver du både ett mail och en kommentar i detta inlägg med ditt pris.

Bilder fotade med detta objektiv: (fler hittar ni här)

1. rain, 2. Untitled, 3. blåklocka. tror jag., 4. double pink, 5. Untitled, 6. just for now, 7. in motion, 8. östermälarstrand., 9. Untitled, 10. Untitled, 11. Low-B, 12. give me som joy, 13. Among the fields of barley, 14. my heart in your hands, 15. Untitled, 16. ta-daah, 17. longboarding, 18. low-b, 19. barley, 20. T’52 week 2 – profession, 21. goodbye summer., 22. Down feather boots., 23. T’52 week 6 – Love, 24. Untitled, 25. Untitled

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • FOTOGRAF JOSEFINE NYBERG - Hade det bara varit till Nikon så..SvaraAvsluta

 • Fotograf Emelie Ohlsson - Svar: Åh CS5, det vore något, tror dock det är billigare att uppgradera till CS4, jag hade nöjt mig med CS2 om det inte vore för dom förbannade rawfilerna, har testat lightroom och gillade inte det alls,
  vilka problem va? ha ha!SvaraAvsluta

  • elinivemo - jag gillade inte heller lightroom! jag vet jättemånga som hyllar det till skyarna, men jag tyckte det var krångligt. Allt jag ville göra finns att göra i ps. största skillnaden var väl att det fanns massa förinställda inställningar..SvaraAvsluta

 • S - hade köpt det om det varit till ett nikon! :) varför säljer du det?SvaraAvsluta

 • evelina lamu, foto - Åååh, nu har jag skickat iväg ett mail :]SvaraAvsluta

 • Sara - men nööh att jag har nikon då :]. har kikat på ett liknande objektiv :)SvaraAvsluta

 • EMMA - riktigt synd att det är till Canon, för annars hade jag varit intresserad! :-)SvaraAvsluta

 • Sandra - Kan man se vad buden ligger på ? Hur länge kan man lägga? Ska kolla med sambon när han kommer hem!SvaraAvsluta

 • diveby - Jag frågar ändå, fast man inte får. Vad har du bytt till, om du bytt? :)SvaraAvsluta

 • Nora - Hei! Jeg er interessert og vil legge inn et bud på 2800 dersom du har mulighet til å sende til Norge (selvfølgelig betaler jeg frakt og porto). Send meg en mail?

  Hilsen NoraSvaraAvsluta

 • Rosita - Gah, jag är ju sjukt intresserad!

  Nu äre ju så att det är säkert folk som redan lagt bud osv,
  men vart ser jag det i såna fall?
  För ja, som sagt, väldigt intresserad tjej här då!SvaraAvsluta

 • Rosita - Ja, jag lägger ett bud på 2800 kronor i alla fall. :)SvaraAvsluta

 • Alexandra, KAKHUSET ♥ - ååååh vilka fina bilder ELin! ♥SvaraAvsluta

 • Caroline - fan helvete, om jag bara kommit in på din blogg tidigare, precis det objektiv jag vill ha :( :( :( :( :(SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*