kolmården med syskonen och våra bihang.


Det var dom och jag som gick upp i ottan för att ta oss heeeela vägen till Kolmården. Det är dåligt skyltat. Det har jag fått erfara 2 ggr. (steffe fick inte plats på bilbilden, så han fick vara infälld. det var alltid lika kul när nån var infälld på ett klassfoto.)

IMG_0628
Vi besökte deras terrarium/akvarium, som hade ett namn, men det är liksom 1½ vecka sen jag var där, så det har jag glömt. Frida upplyste mig just om att det heter Tropikariet. Tack! Iaf såg jag den första, och antagligen enda, söta fisken i mitt liv. Han var så charmig! Jag såg även en söt apa med puppy-eyes. Apor skrämmer mig otroligt mkt. Dom är för lika människor. Jag bara väntar på att dom ska få en knäpp och börja attackera folk. Inte den här lilla godingen kanske, men chimpanser..

IMG_0882
Nä, tacka vet jag nallar och surikater.. Det är riktiga djur.

IMG_0517
Smyg-giraffer och lama-bäbisar är väl också okej. Men inte fåglar. ALDRIG fåglar.

(Alla bilder är fotade med en 5dmk2 och 28-70/2.8 L)

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • Annika - Sv: Ja! Nästa gång du kommer till mig eller tvärtom så kan vi baka nåt tillsammans. Och inte typ chokladbollar, för det kan väl varenda kotte? :)
  Det blåa på bilderna är faktiskt presentpapper!! Jag tänkte, att jag har ju så mycket sånt. Varför inte använda det? :)

  JAG ÄLSKAR LAMABEBISEN!!!!!!!SvaraAvsluta

 • emma - HAHAHAHA smyggiraffer!! jag dööör. hahahahaha. ”piikabo” typ. nej fy vad kul! håller med dig om fisken också. finns inga andra söta fiskar.

  puss!SvaraAvsluta

 • Frida { en fotointresserad tjejs vardag} - hehe det heter tropikariet! :)
  fina bilder! :)SvaraAvsluta

 • sofia - jag känner likadant inför apor.
  tänk om de förstår vad man säger liksom.
  eller nåt!SvaraAvsluta

 • E M M A - fina bilder :)

  Ha en skön kväll!SvaraAvsluta

 • Annelie - ohh…en box-fish eller koffertfisk tror jag, jag älskar ordet koffert! Jättefina är de ju – o vassa, bada inte elin.SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*