Balkong-jordgubbar!

balcony strawberries!
Canon eos 5d mark II + Canon ef 50/1.4 USM

Vår balkong är typ 5m2 och ändå har vi plats med jordgubbar, tre paprika- och två chiliväxter, tomater, dill, basilika, timjan, rosmarin, persilja och.. fan, jag glömmer alltid den sista. Vi har även ett litet bord, två små stolar och, när vädret tillåter, två små katter.

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • Camilla Andersson - åh, vad mysigt med lite jordisar!SvaraAvsluta

 • Fotograf MissJeni - Verkar vara en liten balkong med stort utrymme :D Finns det hjärterum så finns det stjärterum, eller hur var det nu? ;DSvaraAvsluta

 • Sonja E - Vilken mysig och härlig bild ;) Lite hemtrevligt sådär… :)SvaraAvsluta

 • E M M A - härliga bilder ;DSvaraAvsluta

 • FOTOGRAF JOSEFINE NYBERG - låter väldigt mysigt :)SvaraAvsluta

 • Emma - Låter ju superhärligt!SvaraAvsluta

 • Ponyo - Så mysigt med jordgubbar på balkongen. :) Härligt att ha en hel odling dessutom. Borde jag kanske också fixa på min, fast jag saknar dock gröna fingrar. Det hänger väl på det antar jag. ;)SvaraAvsluta

 • albin svensson - så mysigt! :)SvaraAvsluta

 • Annika - Men åh vad gott! Jag vill också ha plats för massa små odlingar på balkongen.SvaraAvsluta

 • isabellandersson - Haha… men va gulliga ni är. En liten odling precis på balkongen. Men sjukt smart.. då slipper ni ju gå och handla allt det där hela tiden. Guud… vi skulle kunna få plats med HUR MYCKET som helst på våran… men vi har inget. Så deprimerande. Jag är inte bra på sånt där.. kan inte ens få en växt att överleva. Är jordgubbarna goda då ? :)SvaraAvsluta

 • Johanna - Åhh, ser sjukt mysigt ut! Jag har inte hunnit få några jordgubbar ännu på mina plantor. Men jag väntar ivrigt. Men vi har basilika, sallad, potatis, jordgubbar, gräslök och något mer som jag inte minns. Men jag älskar balkonger :)SvaraAvsluta

 • sandra - åh, vad mysigt! om man bara hade en balkong… (:SvaraAvsluta

 • erika - mysigt att plantera jordgubbar i krukor, och snygg bild!SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*