Ge mig höst!

come soon, okay?
Canon eos 5d mark II + Canon ef 70-200/4 L IS USM (annikas glugg.)

Jag längtar så ofantligt mkt till hösten! Det är så skönt att få dra på sig en extra tröja och en halsduk. Det är så vackert med alla höstfärger. Luften är frisk och lätt att andas. Plus att den här hösten kommer bli den bästa hösten ever!

I september flyttar jag, Steffe och odjuren till större. Vi har köpt hus! Jag har tänkt att jag ska lära mig baka och bli riktigt huslig! Och jag får mitt eget fotorum! (I mitten på september drar även alla tv-serier igång igen, men om jag har med det på den officiella listan på saker som kommer göra hösten asabra så kommer ni tro att jag är galen..)T’52 går även ner för räkning här. 19 september postar vi sista bilden och det känns lite bitterljuvt. Det har vart en otroligt rolig fotoresa, men jag tycker det ska bli otroligt skönt att bli klar. Den har ändå tagit upp stor del av min tid under året och jag har en sambo som inte alltid varit så nöjd över detta. Framtida projekt kommer garanterat bli kortare.

I slutet på oktober åker vi iväg på en liten resa. Steffes pappa fyller jämnt och det firas stort på Gran Canaria! Jag ska åka jetski och trampbåt.
Innan dess blir det mkt mkt fotograferande i den vackra hösten. Har även tänkt att försöka få hit alla t’52-brudarna och styra grymma shoots!

16 november kommer det enda spelet jag nånsin kommer vara pepp på; Little big planet 2!

Sen är det jul och vinter igen!

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • Emma - Jag älskar också hösten. FÄrgerna. Det mysiga vädret. Tjocktröjor, mössor, halsdukar och vantar <3 alltså. bästa årstiden.SvaraAvsluta

 • Branka - å här trodde jag att jag var den enda ”idioten” ( enligt många) som längtar till höst och vinter :-) Älskade koftor, plädar, tv-serier i soffan med lite godis och värmeljus bara för mig :-) Åhhhhh…längtar!SvaraAvsluta

 • FOTOGRAF JOSEFINE NYBERG - Åh, ser ut som att det blir en fin höst! För hösten är ju fin, när det inte regnar eller är alldeles för kallt :) hahaSvaraAvsluta

 • FF [Frida - Fotografering] - Gud vad härligt det låter!SvaraAvsluta

 • Ponyo - Jag längtar också efter färgerna, friska luften och att få mysa ihop i en härlig halsduk. Däremot fasar jag för mörkret och det gråa, trista som iallafall emellanåt dyker upp på hösten.
  Vad kul att ni köpt hus! :) Måste kännas jättespännande! :)SvaraAvsluta

 • erika - på foto och klädesfronten är höst så himla undertbart, synd bara att man inser att det inte är långt kvar till kylan och minusgraderna bara.SvaraAvsluta

 • Sonja - Ja jag längtar också till hösten men sommaren är ju bra den också :)SvaraAvsluta

 • Jessica - Hösten har mycket mys att bjuda på, speciellt när det är lite kyligare på mornarna, men inte ett moln på himmlen och alla träden är gulröda. :) Och så LBP2 förstås, nästan enda spelet i år som är riktigt värt att vänta på :D Kommer bli många långa timmar framför tvn igen. ^^SvaraAvsluta

 • Camilla Andersson - Förstår att du längtar till hösten med tanke på allt kul du har inplanerat! :)SvaraAvsluta

 • A F F L U E N Z A - Åh vad kul Elin! Ska ni flytta till hus i stan eller utanför? Sambon försöker övertala mig att flytta till Orresta, men jag har lyckats motstå än så länge… ;)

  Hösten ja. Som jag njutit av värmen denna sommar och jag har känt mig lite besviken över att ha blivit blåst på den nu i augusti. Det började dock gro en längtan efter hösten efter att ha läst ditt inlägg, höstregn är bland det bästa jag vet! Dofterna, färgerna, lukten. Nice.SvaraAvsluta

  • elinivemo - megakul ska det bli! huset är i stan, vägrar bo utan bredband och com hem-tv… :P så kom nu då hösten! skynda!!SvaraAvsluta

 • TESCHO - Web design, Photography & Doggies - Fy tusan vad skoj att ni har blivit med hus! Vad avis jag blev. Egen trädgård är någonting som står högt på önskelistan + ett eget hobbyrum. Lycka till med allt :)SvaraAvsluta

 • Nathalie - Aah ditt svin, jag vill också ha hus :-D jag var på ditt jobb förra veckan, visst jobbar du på media markt? Såg dig inte i alla fall :pSvaraAvsluta

  • Elin Ivemo - Haha! Köp ett! Se på fan? Var du på mitt media markt eller ett media markt? Och jag har semeeester! :DSvaraAvsluta

   • Nathalie - På ditt :D För visst bor du i Västerås? Vi har ett här i Sundsvall också (där karln jobbar), erat är finare!SvaraAvsluta

    • Elin Ivemo - Rackarns att jag inte jobbade! Vårt är större och är enligt många det snyggaste och renaste. Spec min avdelning (tt). Vilken avdelning är din karl på?SvaraAvsluta

 • Anneli - A'la Foto - Vad härligt att flytta till hus! Det önskar jag också att jag skulle göra! Det är en dröm! Och hösten…jag ÄLSKAR verkligen hösten men än i år har jag faktiskt inte börja längta…fast när jag ser ditt inlägg känner jag ett litet sug i magen! :O))

  Lycka till med flytten!SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*