Under pavements, the beach

IMG_0011
Canon eos 5d mark II + Canon ef 28-70/2.8 L USM

Mellbystrand 2010-08-16. Vi hade sol, Båstad hade det lite värre..

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
  • ottilia - foto - Jag vet inte vad det är, men det regnar ALLTID i Båstad… (Jag bor i Halmstad så är där titt som tätt). Så fort man åker tåget förbi eller vad som, så börjar det jämt regna så fort man närmar sig Båstad. Att Båstad ses som en sommarstad förstår jag inte, haha! Mer en… regnstad. I min uppfattning i alla fall.SvaraAvsluta

  • Isabell Andersson - Jag vill besöka en sån strand SÅHÄR mycket.. Häromkring finns ju inga såna. Och om det finns så är den packad med folk. Iaf på sommaren. Mycket fint iaf.. Jag gillar hur han går där mot horisonten.. väskbäraren. Hoho.. :)SvaraAvsluta

  • linnea - verkligen galet fin bild!SvaraAvsluta

  • Hedvig - Cool bild!:DSvaraAvsluta

  • Fotograf MissJeni - Så snyggt! Gillar reflektionen i vattnet!SvaraAvsluta

  • A F F L U E N Z A - Jag undrar om jag missat att säga det men nya sajten är mycket snygg. Stilrent. Me like.

    Bilden är grym. Främst gillar jag speglingen och att han är mitt i ett steg. Bilden får mig att vilja dra till stranden nuuuuu. :DSvaraAvsluta

  • Ida - Jättevackert foto!SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*