Badelundaåsen revisited.

Canon eos 5d mark II + Canon ef 50/1.4 USM & Canon ef 28-70/2.8 L USM

Jag och Emmp tog en sväng till Badelundaåsen i år igen (2009 del 1, 2, 3 & 4) för att vandra den vackra fornstigen och fota i höstljuset. Det var sådär mysigt och fint som det bara kan vara en fin hösteftermiddag när solen skiner och ponnysarna bara vill mysa. More to come nästa vecka. Tänkte göra nåt så ovanligt som att bjuda på riktiga naturbilder! Partaj.

Tänkte även passa på att meddela massorna att jag har krattat löv idag. Det gör man på söndagarna när man har hus. Inte på vintern kanske, då skottar man snö.

Nu blir det middag med Steffes familj. Tjing!

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • Patrik - Mycket fina bilder :DSvaraAvsluta

 • M E G A PI X L A R / marcus - Hösten är verkligen en fin årstid.SvaraAvsluta

 • Frida - Så härligt det såg ut! Och ljuset i båda bilderna var riktigt snyggt. Tummen upp för dom! :-)SvaraAvsluta

 • lotta - väldigt fina bilderSvaraAvsluta

 • Lotta Ringqvist - Hej Elin,

  Jag ser att du har EF 28-70/2,8 L objektivet. Jag går och funderar över objektiv. Just nu har jag EF 35/2,0, 50/1,4, 85/1,8 och 70-200/2,8 L IS. När jag fotar barn känner jag att det vore kul med mer vidvinkel än 35. Det blir väldigt fint ljus och bokeh med de fasta objektiven. Frågan är hur 28-70 zoomet är kontra fasta objektiv? Vad är din känsla, kan det matcha ditt 50/1,4 tex? Jag har 5D MKII.

  2 jättefina bilder i inlägget med!!

  /Lotta :)SvaraAvsluta

 • Clara - finfina bilder:DSvaraAvsluta

 • Isabell - Hon blir ju väldigt bra på bild. Fuskit nästan .. :)SvaraAvsluta

 • bloggfji - Hey! I think im BACK! titta in min nya blogg om mitt liv som gitarrist och fotograf!SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*