Fråga på! (jag skrev det på engelska först, men det ser faktiskt lite töntigt ut med engelska titlar. fast det brukar jag strunta i. men inte nu. finns det nån gräns på hur många meningar man får ha inom en parentes?)

Som jag nämnt tidigare har jag öppnat en liten frågelåda för er. Jag hade tänkt att svara på detta under dagen, men jag tror inte jag hinner med det, så istället bjuder jag in till lite fler frågor och så tar jag och svarar på allt på måndag istället!

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • frida - för det första, jag följde din blogg för ett tag sen men slutade av någon anledning. nu är jag tillbaka och jag vill bara säga att du är GRYM!
  jag har två frågor.. har du läst foto på gymnasiet, högskola eller liknande?
  och försörjer du dig endast på foto? :)SvaraAvsluta

 • Lara - Dessa två frågor har inget med foto att göra, hoppas det är okej. Men jag undrar alltid detta ;):

  Hur lång är du?
  Vilken skostorlek har du?

  hahahhaha…. :DSvaraAvsluta

 • Isabell - Kanske för att du poppat upp på Bloglovins top 20 lista ( 20:e plats, foto ) i Sverige. .. ;)SvaraAvsluta

 • Erica - jag vill veta allt om ditt företag!
  hur mkt du jobbar, när du startade, hur du jobbar osv :)
  ja, bara info om det :DSvaraAvsluta

 • Ninnis fotoblogg - Hur gammal tycker du att man ska vara för att starta eget företag?
  Hur länge har du hållit på med fotografering?SvaraAvsluta

 • Olivia - Hejj :)
  Hur gammal var du när du började med fotografering?
  Hur gammal eller ah ung är du nu? :)
  Vad använder du för kamera?
  Kram :)SvaraAvsluta

 • Nathalie - Finns det något speciellt inom fotografering du känner att du vill bli bättre på?SvaraAvsluta

 • Rasmus - Jag skulle också vilja höra lite mer om ditt företag.

  Ungefär hur många kunder har du i veckan?
  Om du fick respons av folk direkt när du startade företaget?
  Vart laddar du upp bilderna så att kunderna kan titta på dom för att sedan välja ut vilka bilder dom vill ha?SvaraAvsluta

 • Julia - Jag säger som några andra och tycker du ska berätta mer om ditt företag. Det kan vara i ett eget inlägg. Vad är det som är svårast med eget företag, roligast, jobbigast osv? Hur mycket tid lägger du ner på det?SvaraAvsluta

 • jennifer - vad är ditt absolut bästa fototips?SvaraAvsluta

 • irma - ditt bästa fototips?
  hur redigerar du dina bilder?SvaraAvsluta

 • Isa - Favvo film/ bok/ album?SvaraAvsluta

 • Hanna - hur gör du för att hitta inspiration och motivationen igen när det känns tugnt och hopplöst? om du nu någonsin känner så =)SvaraAvsluta

 • Emelie - Äslkar dina bilder, de är helt underbara!
  Och så har jag bara en tråkig fråga men söker ett nytt objektiv men hade görna velat veta vad andra tycker är bra (plus och minus) så frågan blir helt enkelt vilket som är dit/dina favorit objektiv och varför? :)

  Hade det bra
  EmelieSvaraAvsluta

 • Elin Ivemo « IsabellAnderssonPhotos - […] er som inte är bekanta med Elin så kan ni alltid gå in på hennes blogg och ställa några frågor, just nu har hon nämligen öppnat sin frågelåda så passa […]SvaraAvsluta

 • Hej från värmen! | Elin Ivemo's Fotoblogg - […] inte bort att ställa dina frågor här! Jag svarar när jag kommer hem. Tänkte även ta med frågor jag fått i andra […]SvaraAvsluta

 • Victoria - Hej, som amatörfotograf kan det ju va dyrt att köpa photoshop CS för att redigera sina foton. Har du koll på Photoshop elements? Tycker du att det programmet räcker för att fixa den grundläggande bildhanteringen, t ex ljusnivåer, färger mm. Eller ska man satsa på fullversionen?

  Det skulle även vara intressant att läsa lite om vilken grundläggande bildredigering du vill tipsa om att göra på bilderna för att de ska höja sig ett snäpp.SvaraAvsluta

 • Steffe - Vilken utav dina katter tycker du bäst om?SvaraAvsluta

 • Victoria - Ok, här kommer en till fråga:
  Läste ditt inlägg från april om ”fullformatshetsen”. Intressant läsning och kul att jämföra bilderna! Jag har just 350D som du har med i jämförelsen, men prylgalningen i mig är sugen på att köpa en ny kamera :) Antar att jag inte borde känna så efter att ha läst ditt inlägg… men OM man nu skulle byta upp sig, vad tycker du är nästa steg? Och vad vinner man på det (alltså, vilka fördelar har en nyare/dyrare version jämfört med t ex 350D)?SvaraAvsluta

 • Emmp - Vart har du köpt din gammelrosa sjal som är to die for? Jag har letat överallt, ink Uppsala och Göteborg, men jag hittar bara en wannabe likadan sjal på Lindex som är så liten att den stryper mig :(SvaraAvsluta

 • FOTOGRAF Anton - Kommer du/ni att starta något mer fotoprojekt som T 52?

  Vart tog du dina T 52 bilder när du var innomhus?

  Vart tar du dina självporträttsbilder och hur?SvaraAvsluta

 • Josefine - jag har sagt det förr, jag blir glad av dig
  frågor då: vad måste alltid finnas i kylen
  Samlar du på något?
  Värsta ämnet i skolan var?
  Vilken hushållsyssla föredrar du/drar du dig för att göra?
  Den första egenköpta skivan var?
  Nu har jag slut på frågor ;)
  (men kan hälsa emmp att det finns nån liknande snyggsjal på gina att köpa har jag sett (i gbg – nu har jag parentes i parentesen….det är nog mot reglerna), hoppas att den finns kvar)SvaraAvsluta

 • BLOGGTIPSARNA - snygg header! :DSvaraAvsluta

 • Maria - Hur uppfattar du dig själv som person, och hur tror du folk uppfattar dig?SvaraAvsluta

 • Sonja - Jag älskade erat T 52 projekt! Jag undrar vad ni fick alla teman ifrån? Kom ni på dom själva?
  Sen undrar jag hur du ställer in skärpan så den hamnar precis på ögonen när du tar självporträtt?

  För övrigt så är du en grym fotograf! :)SvaraAvsluta

 • jennifer - vad skulle du leva utan om du var tvungen, din kamera eller photoshop?SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*