Jag återkommer..

Just nu har jag fullt upp med att fota bilder till den kommande mdh-katalogen (mälardalens högskola) och har inte mkt tid över till att sitta vid datorn. Jag skulle jättegärna läsa era bloggar & fixa klart Fotoskolan del 3 – använd ljuset, men jag hinner helt enkelt inte nu. Fotoskolan kommer fixas klart nästa vecka och den kommer grym!

Vi hörs nästa vecka, typ på onsdag.

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • Hannah - Jisses vilken vacker bild! Ljuset och färgerna är fantastiska!SvaraAvsluta

 • jennifer - ser fram emot det! gillar även bilden! :)SvaraAvsluta

 • fanny - Fin bild! Men det vet du ju redan såklart. Jag ser fram emot nästa fotoskola.SvaraAvsluta

 • Victoria - grymt fin bild !SvaraAvsluta

 • Isabell - Har du foto-invigt egna trädgården nu el ? Eller det kanske du redan gjort.. Jag är slow ! Höstigt och fint.. jag vill också blåsa såpbubblor.. :)

  Amen ba….. liksom. Jag ba har en kompis som går där typ( den i E-tuna va ?!)…

  Hihi. Jag är trött… ;)SvaraAvsluta

 • Clara - superfin bild! längtar tills nästa uppdatering då;)SvaraAvsluta

 • Johanna - Ska bli sjukt kul att se dina katalogbilder. Du är grym!SvaraAvsluta

 • Fotograf MissJeni - Vilken härlig bild! Vi väntar så snällt på nästa fotoskola del så :)SvaraAvsluta

 • amanda - Hej, eftersom du verkar intresserad av foto så har jag ett bra tips på en fotoblogg till dig! http://denisevanderroux.blogg.se :) Om du ser detta som reklam/spam så ber jag om ursäkt!SvaraAvsluta

 • Sossu' Foto - Hejhej, Vilken fin blogg du har! :)
  Hur är läget?

  Kramar.SvaraAvsluta

 • anna - Älskar bilden!SvaraAvsluta

 • alice - ååh! kan inte du ta med i fotoskolan hur man fotograferar bubblor?
  det blir ju så snyggt!SvaraAvsluta

  • Elin Ivemo - Haha, det är väl bara att blåsa bubblor och mosa bilder och hoppas att det blir snyggt? Det är lite svårt, men jag har inget bra tips på hur man gör tyvärr. Öva, öva, öva! Enda sättet att bli bättre. (;SvaraAvsluta

 • Ina - Den här bilden gillar jag verkligen! Sån snygg, stor såpbubbla. Så coolt att det blir som en egen liten värld inuti bubblan också. :)SvaraAvsluta

 • vicky [FOTO] - Woow, otroligt fin bild! ♥SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*