det föll snö

a snowflake fell
Canon eos 5d mark II + Canon ef 70-200/2.8 L USM (övre) & Canon ef 50/1.4 USM (freelensad)

Såhär såg det ut dan innan julafton. Är jag den enda i Sverige som inte tröttnat på snön? Det är så vackert överallt!

Hoppas ni hade en mysig jul med fina julklappar och mycket kärlek, det hade jag!
God mat (grillad lammytterfilé & grillade kammben med råstekt potatis. Och så ca 70 kg godis på det.), fina julklappar (presentkort på tatuering, iPhone-anpassade vantar som mamma stickat åt mig, böcker m.m.) och mkt mkt kärlek. En bra dag helt enkelt.

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
  • Elin [ n e v n a r i e n ] - Jag har inte tröttnat! Jag tänker på hur vackert och mysigt det är varje dag, trots kylan. Förr hatade jag vintern men det hade nog mest att göra med att vintern i söder inte är snö utan slask, vem gillar det liksom ;P Det här är äkta vara!SvaraAvsluta

  • Nathalie - Roligt att man ser det du fotat i övre bilden i den nedre också!SvaraAvsluta

  • Emma - Bläddrade igenom Mdh-tidningen som du fotat för och måste säga att jag är sjukt imponerad. Har pluggat utomlands hela höstterminen och inte varit alltför sugen på att komma tillbaka, men dina bilder gör verkligen att jag känner lite saknad ändå. Det ser så himla mysigt ut! :)SvaraAvsluta

  • Emelie Källman - Det är härligt med snön! Jag har inte tröttnat… än :)SvaraAvsluta

  • Liisa - Hehe här har ni en som längtar efter mindre snö:) trött på 37 minus och en massa snö, men kan hålla med om att det är vackert dock.SvaraAvsluta

  • Tescho - Jag har inte tröttnat! Det är så vackert överallt.SvaraAvsluta

  • Emma - Foto - Nej jag har inte heller tröttnat på snön, den är så himla fin ju!! :D

    Skulle du kunna förklara i ett inlägg, på hur du fokuserar på snön som i den understa bilden? ( alltså bara fokus på snöfilngorna )SvaraAvsluta

  • Sandra - Jag har en fråga om ditt företag. Hur marknadsför du dig som fotograf? jag ska själv starta mitt eget företag i Skåne och är i desperat behov av lite nya idéer, hade varit jätte snällt om jag kunde få lite tips från dig.SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*