Lucka 24 – god jul!

god jul
iPhone med Instagram

Jag vill ägna denna luckan åt att tacka för all respons jag fått på min julkalender! Det har varit jätteroligt att läsa era kommentarer.

Vi hörs efter mellandagarna!

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
  • Lara - Goder jul ! Tack själv, dina tips har varit riktigt grymma, känner att jag kommer att dem kommer vara till stor hjälp då jag inte är så ”utvecklad” i ps, och inom foto eller vad man ska säga ;) heheSvaraAvsluta

  • Amanda - Åh älska Instagram! Din julkalender har varit toppen, jag beundrar verkligen all tid och jobb du lagt ner. Hoppas du hade en fantastisk julafton och får en mysig fortsättning! :)SvaraAvsluta

  • erica - wow vad fina paket!SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*