Lucka 6 – Mosaik/flick faves

Jag har fått många frågor på hur jag har gjort mina kollage. Det är faktiskt busenkelt! Man går in på Big Huge lab’s mosaic maker, fyller i hur stort kollage man vill ha, väljer bilder och tycker ”create”. Easy as 1-2-3. Antingen väljer man ett flickr-album, facebook-album mm eller så väljer man att klistra in url’er (adressen till bilden) var och en för sig.
Glöm inte att kopiera länkarna ni får med om ni använder andras bilder!

Jag har skapat en med mina favoritjulbilder:

1. On the way to the North Pole, 2. so.. I’ve been tagged.. again.., 3. 24 Days of Christmas: 21 December 21/24, 4. is it too early for this?, 5. Christmas is not as much about opening our presents, 6. Christmas Balls, 7. Snowmen fall from heaven unassembled., 8. ineedhumanheat, 9. Christmas sparks, 10. xmas bokeh, 11. On the 11th day of CHRISTmas…..Santa Came to Town…, 12. Wishing you all, 13. Twilight before Christmas, 14. every day no. 19, 15. Booooring Balls, 16. I never thought it was such a bad little tree. It’s not bad at all, really. Maybe it just needs a little love.

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*