Lucka 9 – TÄVLING! Vinn presentkort.

Jag tänkte att jag skulle lotta ut en julklapp till en lycklig läsare! Julklappen är ett presentkort på 700:-* hos mig.
Tävlingen är enkel, beskriv hur du skulle vilja att din fotografering skulle se ut (typ av bilder, rekvisita, stil på redigering osv) i en kommentar nedan. Jag väljer ut den jag tycker låter roligast att fotografera! Vinnaren presenteras på julafton!

Glöm inte att ange mail!

*= Räcker till 30 min fotografering, 3 redigerade bilder och 1 13×19-utskrift.
Det går självklart bra att lägga till pengar för en längre session med fler bilder.
Fotograferingen sker i Västerås, Stockholm, Uppsala, Eskilstuna eller någon annan (till Västerås) närliggande ort. Vid resor utanför Västerås kommun tillkommer reseersättning (30:-/mil eller biljettpris.)

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • Ett tips. Vinn en fotografering! | SebbeSula | Fotograf från Sala - […] Elin Ivemo har en liten tävling på sin blogg. Om man beskriver hur man skulle vilja bli fotograferad, så kommer hon att välja ut det som låter roligast. Tänkte jag kunde tipsa dig/er om det. En gratis fotografering är ju inte fy skam, för hon kan sin sak! Gäller främst folk i Västmanland, eller i närheten av Västerås åtminstone. så kika in här:  elinivemo.com […]SvaraAvsluta

 • Felicia - Jag är med! :)SvaraAvsluta

 • Ylva - Jag har en bildidé som jag vill förverkliga någon gång. Temat är ”För sent” och kort och gott så är det en lycklig student- i snö. Detta är bland annat för att min egen student sabbades av ett migränanfall, jag vill helt enkelt få leka lycklig student, men i en ”fel” miljö. Studentklänning och mössan är en självklarhet med den lilla champangeflaskan i högsta hugg. Ingen speciell rekvisita än detta. Platsen är slottet inne i Uppsala där många tar studenten.

  Hoppas du får in många roliga förslag. Mvh YlvaSvaraAvsluta

 • Emmp - Får jag också tävla? Jag har en jätterolig idé :PSvaraAvsluta

  • Emmp - Eller, jätterolig och jätterolig. det finns säkert folk som kan komma på roligare. Men ändå. Okej, jag ska inte vara med…SvaraAvsluta

   • Elin Ivemo - haha. nej, du får inte vara med. det skulle inte se bra ut. :P men vi kan fota din idé ändå. du behöver ju inget presentkort för att jag ska fota dig.SvaraAvsluta

 • Mange - Ska man lämna sitt förslag som en kommentar här på bloggen?SvaraAvsluta

 • Linda - Jag hade jättegärna varit med och tävlat!
  Men tyvärr bor jag inte i närheten av dig. :(SvaraAvsluta

 • over the tree tops | Elin Ivemo's Fotoblogg - […] inte att komma med motiveringar om ni vill vinna ett presentkort! Kommentera här! This entry was posted in Bild – Djur & Natur. Bookmark the permalink. ← Lucka 15 […]SvaraAvsluta

 • Påminnelse! | Elin Ivemo's Fotoblogg - […] inte heller att delta i min tävling där ni kan vinna ett presentkort på en porträttfotografering värt 700:-! Ni kan tävla fram […]SvaraAvsluta

 • Zofi - hej , jag skulle vilja vara med och tävla . jag vet inte om du har gräns på hur gammal man kan vara men jag är 12 år ialfall .. :)SvaraAvsluta

 • Lovisa - Vad irriterad jag blir på mig själv att jag inte såg det här inlägget medan tid fanns! Så går det när man tar paus från bloglovin ett tag :) Vinnaridén låter ju kul i alla fall, hoppas att resultatet publiceras här sen!SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*