Elin hjärta Lightroom 3

Jag vill tacka så hjärtligt för alla tips och åsikter om Lightroom. Häromdagen laddade jag ner 30-dagarstestet, det var kärlek vid andra ögonkastet kan man säga.

Idag har jag för första gången använt det för att redigera jobb-bilder, och vilken tidssparare det är! Helt fantastiskt. När mina 30 dagar är slut köper jag det!

Jag bjuder på en solnedgång över Waikiki Beach som tack för hjälpen. Självklart redigerad i LR.Canon eos 40d + Canon ef-s 17-85/4-5.6 USM

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • Lotta - vackertSvaraAvsluta

 • lina - Berätta gärna lite om det för oss lightroom oskulder!SvaraAvsluta

 • Nani - Jag håller med ovanstående. Berätta lite om Lightroom :DSvaraAvsluta

 • becca - vacker bildSvaraAvsluta

 • frida - fotoblogg - kan du inte berätta om lite skillnader mellan ps och lr? :DSvaraAvsluta

 • Humle - vackert! :)SvaraAvsluta

 • Harriet - jättefint! har aldrig prövat lightroom… blir lite sugen nu ;DSvaraAvsluta

 • Lara - åh, vad fin!SvaraAvsluta

 • miranda - Gillar egentligen inte att sitta framför datorn och fixa så LR låter ju perfekt :-). Tids sparare gillar vi!!SvaraAvsluta

 • Fotograf MissJeni - Mhmm I´m also in love! Nu är det mitt mitt mitt :DSvaraAvsluta

 • Elin - Lägg gärna upp nån guide med tips på redigering i LR :-)SvaraAvsluta

 • Eline - Håller med! Lightroom är verkligen toppen! :)SvaraAvsluta

 • Petra - ååh, gud vad fin bild!!SvaraAvsluta

 • Emma Roos - Hehe, jag har precis upplevt samma sak. Mina 30 dagar går ut i övermorgon så i lördags beställde jag LR3, så jag ska gå och hämta ut paket på ICA imorn.

  Fin bild!SvaraAvsluta

 • Ragnhild - Jeg har aldri prøvd LR selv, men det virker som jeg burde teste det ut:-) vakkert bilde! Får meg til å lengte etter sol og varme enda mer!SvaraAvsluta

 • Joakim - EMOTIONAL LANDSCAPES - Alla säger att Lightroom är så bra och jag har verkligen försökt förstå mig på det men jag fattar inte. Haha, brukar inte vara trög när det gäller nya program men i fallet med LR vet jag inte vad som är fel på mig. Kanske får ge det en ny chans.

  Bilden är grym för övrigt!

  Sv: Stämmer nästan, 14 var rätt men så var den en 5:a också. ;)SvaraAvsluta

  • Elin Ivemo - Lightroom behöver två chanser! jag gillade det inte heller först, men nu har jag fått upp ögonen! kolla redigeringsvideor på youtube. det är fab!SvaraAvsluta

 • DAGAKARLSSON // foto & design - Åhhh, Waikiki Beach! Bästaaa :D Och jättefin bild, som vanligt! ^^SvaraAvsluta

 • HANNA - sv: Haha, det gör jag också! Har inte haft någon kanal där det visats tidigare, men nu när vi fick TLC har jag velat titta men missar precis hela tiden. Idag lyckades jag dock zappa dit mitt i ett avsnitt, äntligen. Nä, det har jag inte sett, jag är lite av en cake boss-rookie, har bara sett de som visades idag + några enstaka till, eheheh. Däremot såg jag när de gjorde en svincool 80-talstårta! Keytars, kasettband och hela baletten! Blev så inspirerad att jag bakade tre minitårtbottnar i muffinsstorlek som jag tänkte göra minitårtor av imorgon. Hoppas de blir våldsamt snygga, annars lär jag väl inte ha tålamod att baka några igen.SvaraAvsluta

 • olivia - snälla kan du inte göra en liten lightroom guide till oss som testar första gången och inte fattar? :))SvaraAvsluta

 • Midge - I copied the inssnuctiort, reformatted them, and printed them out. Now all I have to do is make it. I have been wanting to make a hard sided container that zips. Past attempts at doing so have failed. Miserably. Thanks for the link!SvaraAvsluta

 • Coralee - Stands back from the keyboard in amnzameet! Thanks!SvaraAvsluta

 • http://www.loscardosfutbol.com/ - I keep getting notifications that I'm spam too. The regular production Google search engine does not do that to me.From what I saw, most rankings were similar to what we're seeing in the normal Google search engine.SvaraAvsluta

 • seb bank kreditrechner wohnungskauf - Thank you for sharing superb informations. Your site is so cool. I’m impressed by the details that you’ve on this blog. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found simply the info I already searched everywhere and simply couldn’t come across. What a great website.SvaraAvsluta

 • http://www.goldhacks.info/ - Clairon, une petite sortie ( du terrier ! ) pour vous :Parler seulIl arrive que pour soil’on prononce quelques motsseul sur cette étrange terrealors la fleurette blanchele caillou semblable à tous ceux du passéla brindille de chaumese trouvent réunisau pied de la barrièreque l’on ouvre avec lenteurpour rentrer dans la maison d’argiletandis que chaises, table, armoires’embrasent d’un soleil de gloire. Jean Follain,  » Exister », 1947.SvaraAvsluta

 • hornady auto progressive reloader - Can someone get in contact with Moldbug and tell him trolls are mimicking the names of regulars? Or at least start policing his comment section? They did it with G.M. Palmer's name recently, and now they have done the same with my handle above.SvaraAvsluta

 • http://www.readwithdyslexia.org/ - a7a9 dit :36cc3Je veux tout savoir !! Comment ça je vis ma vie par procuration de si j’étais aussi une Star au pays de la Ravioles …Et on veut des photos !c1bSvaraAvsluta

 • aaa lancaster ohio - When I was running for over an hour training for my half I always had a really hard time chewing/running/breathing! It’s a talent I think. I really like gels for that reason .SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*