thisistheyear.

Jag har återupplivat den gamla thisistheyear-bloggen. Jag vill ha en personlig blogg vid sidan om denna. Den här bloggen är en fotoblogg och ett sätt för mig att marknadsföra mig, och så vill jag fortsätta ha det.

När jag började 2009 hade jag bloggen lite som en dagbok som jag fyllde med bilder, tankar, åsikter och annat krafs. Det är det jag vill göra igen, men jag vill inte blanda det med jobb. Är du intresserad av att höra mer från mig är det bara att kika in.

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
  • fanny - men åhhhh va kuul!! :DSvaraAvsluta

  • fanny - sv: haha ballt!
    okej, lite sugen själv men osäker vart jag ska vända mig!SvaraAvsluta

  • Tescho - Vad roligt! Den ska jag spana in :)SvaraAvsluta

  • Sandra - Åh, jag gillar dina glasögon! Vad är det för märke?SvaraAvsluta

  • January - der Blg-aPorade von Zockwork Orange zum Thema Zockerecke hat Lee den Fotoapparat gezückt. Lange hat er daran getüftelt, wie er seinSvaraAvsluta

  • treu kredit ag münchen - 03/09/2010 – 10:38amHoy en dia mas de un programa de deportes Rulko (sexta y cuatro entran seguro), no son serios, lo hacen todo en clave de humor, parecen el programa q tenia la sexta “los futboleros” creo q se llamaba. Ahora ya da igual la calidad de la información no se contrasta, una pena la verdad.SvaraAvsluta

  • http://kfzversicherungvergleichde.info/ - ”What does it say about our modern day society when a potential Marine unquestioningly does push-ups at the command of a teenaged girl?”Plenty of men whom one would never describe as potential Marines do push-ups for the sake of teenaged girls every day, unfortunately.SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*