Picknick.


Canon AE-1 + Canon FD 50/1.4 med Fujicolor Superia Reala 100 iso

I måndags var det strålande sol och alldelses jättevårigt i luften. Jag och lillasyster köpte med oss pastasallad och åkte ut till Björnö där vi picknickade på en brygga. Det var så skönt att man kunde ta av sig skorna. Där satt vi, på vår filt, och bara hade det bra. Sen slog vi lite på isen med pinnar.

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • Elin - Gud vilken snygg väska! Var har du köpt den? :)SvaraAvsluta

 • becca - mysigt :)SvaraAvsluta

 • frida - fotoblogg - åh, var har du fått tag i dina underbara gröna converse? kan inte hitta såna nånstans!SvaraAvsluta

 • jennifer - gud vilka söta biler! låter som en härlig stund :)SvaraAvsluta

 • Maila - Underbar väska, vart kommer den ifrån?SvaraAvsluta

 • Clara - härilga bilder:)SvaraAvsluta

 • Isabelle - Fina bilder :)SvaraAvsluta

 • Annika - Mys! Bilderna är otroligt snygga. De har inte den där ruffiga känslan som analoga bilder ofta kan ha, de är väldigt fina. Framförallt den översta bilden ger mig ett lugn.. Fint!SvaraAvsluta

 • isabell_88@hotmail.com - Härligt.. vill också sitta på en brygga och bara relaxa. :)
  Ska testa på Öland.. hoppas det inte blåser för mkt bara ute vid vattnet. :)SvaraAvsluta

 • milly - hej elin! gud vilka härliga bilder och härliga färger! köper du dina rullar i någon affär eller vet du någon bra hemsida som säljer (helst i sverige då, eftersom det blir så dyrt att beställa från utlandet) här i visby går det bara att få tag på en sorts rulle i markbutikerna vilket är himla tråkigt när det finns så många andra att välja på : ))
  och förresten så måste det vara hur härligt som helst att fotografera bröllop, all kärlek måste vara överväldigande : ) du är himla duktig. (och förlåt om det är jobbigt men kan du snälla svara i min blogg eller mejl om du har tid att svara) ha det braSvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*