stockholmshelger.


Canon AE-1 + Canon FD 50/1.4 med Fujicolor Superia Reala 100 iso

Det har blivit ett par helger i sthlm på sistone. Bilderna ovan visar Annika, Johanna och Isabell på Fotografiska. Mitt första, men absolut inte sista, besök. Vi var där för tre veckor sen och hade det megamysigt. Vi åt gott, skrattade mkt och njöt av vacker konst. Jag köpte även en Albert Watson-fotobok och två vykort, ett på New York av Alfred Stieglitz och ett på Montmartre, Paris av Gilberte Brassaï. Fina grejer. Johanna köpte också Albert Watson-boken under parollen ”man kan inte ha för många fotoböcker!”, trots att hon inte har plats nog för ens en pixi-fotobok. Annika köpte Sara Moons elefant-vykort. Vad annars?

Händerna och kotten tillhör Frida, som jag hälsade på förra helgen. Eller, kotten tillhör naturen. Hon bara hittade den och tyckte den var stor. Sen la hon snällt tillbaks den och gick vidare. Och på väg från tunnelbanan såg vi kaniner! Att det fanns så mycket natur på Kungsholmen..
Tillsammans med Fridas vän Julia hade vi en sån där kväll då man har så trevligt att man totalt glömmer bort tiden.

Nu har jag bara två jobbhelger kvar, sen är jag fri. Okej, jag kommer jobba lördagar, då folk gifter sig, men det är skillnad. Det är ett jobb jag faktsikt vill göra.

Nu ska vi grilla.

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • TIDSTJUVEN - Det låter som två riktigt bra helger det där! :DSvaraAvsluta

 • Clara - fina bilderSvaraAvsluta

 • Annika - Där är ju jag! Gillar bilderna massor :) Framförallt att det är så pass mycket svärta i dem, riktigt fint exponerat.
  Jag tycker vi får göra fler Fotografiska-utflykter när de fått upp nya utställningar! :)SvaraAvsluta

 • isabell_88@hotmail.com - Haha… sjukt att vi la upp samma dag av alla dagar. Jag gillar bilderna. Dem har stämning. Och det hela var sjukt mys. :)SvaraAvsluta

 • Johanna - Dina analoga bilder blir himla härliga. Gillart!SvaraAvsluta

 • Isabell - åh, så himla fint!SvaraAvsluta

 • Camilla - Det är ditt fel att jag just köpte en Canon AE-1 + Canon FD 50/1.4 på Ebay.

  Jag blev helt såld på bilderna som du tagit. Helt otroliga. Du borde ta med den när du fotar bröllop och dra av några bilder med samma film. Fy bubblan vad snyggt. Du är riktigt grym, Elin.

  Tack för inspirationen! Nu håller jag tummarna för att kameran fungerar! :-)SvaraAvsluta

  • Elin Ivemo - Åh, du kommer inte bli missnöjd! Se bara till att köp riktigt bra film och framkalla på ett proffslabb. Filmen jag använde på bilderna här är Fujicolor Superia Reala 100. Nu testar jag Kodak portra 400. Den ska vara fantastisk!

   Tack så jättemycket!SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*