försommar.

Jag måste säga att jag inte är lika bekväm med att göra sommarlistor som höstlistor. Höstmusik är mer min grej. Anyways. Här är ”Försommar”. Den är långt ifrån klar men ni får den ändå. Det är en salig blandning av gammalt och nytt. Och det är väldigt peppigt.
Enjoy!

FÖRSOMMAR

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
  • Annika - Haha, kul att jag klickade in på den alldeles nyss utan att ha läst ditt inlägg. Tyckte helt enkelt det var dags för den att vara klar nu :)
    Första låten – PEPP! Asskön ju! Nu ska jag lyssna på resten också.SvaraAvsluta

  • HANNA - Sv: 1. Ja, jag läste det! Tack, asbra :D Måste testa i sommar.

    2. REDAN FJORTONDE!?!? HOLY SMOKES! Tur att jag är ledig 1-6 juni innan bal och student så jag kan fortsätta mitt maraton för andra gången, hehehe. Började ju se om säsongen igen för att lära lillasyster att se men pga att skolarbete har vi tagit en paus. Efter USA ska jag komma ikappppppp så jag är färsk i minnet 14:e juni :D WOHOSvaraAvsluta

  • IDA - LARSSONSFOTO - Härligt! Tack!SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*