Bästaste photoshopscriptet.

Jag inhandlade just den största tidsspararen någonsin. Det underbara heter Storyboard och är byggt för att snabba på bloggförberedelserna av dina bilder. Man anpassar enkelt Storyboard efter sin bloggbredd och väljer pixelbredd mellan bilderna och bakgrundsfärg. Sen är det bara att köra! Superenkelt sätter man ihop dip- och triptyker med ett par klick! Och inte nog med det, man kan även bygga bilder på höjden!

Den här söta lilla sammanfattningen av mina lediga sommardagar hittills gjorde jag på tre röda.


Slottskyrkan i Stockholm, 5-kamp med Soft Airgun-skjutning på ölburkar och altanhäng. Fotat med iPhone + CrossProcess.

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • Pauline - Själv kör jag Blogstomp som fungerar på liknande sätt :) Underlättar till tusen!SvaraAvsluta

 • Amanda - Jag älskar din bilder och din blogg! Men jag undrar hur du har fått photoshop? Har du köpt det eller har du laddat ner? Om du köpte det, hur mycket kostade det? Och om du har laddat ner, vart gjorde du det? :)

  Tacksam för svar!SvaraAvsluta

  • Elin Ivemo - Tack! Photoshop CS5 (som jag har) ligger på runt 10 000 för privatpersoner, men är du student kan du få rejäla rabatter. Du köper det enklast via deras hemsida. Där laddar du ner programvaran och får nyckeln för att låsa upp programmet via mail. Om du vill kan du välja att få programmet skickat till dig på posten, men då får du vänta ett par dagar innan du har det. http://store1.adobe.com/cfusion/store/html/index.cfm?event=displayStoreSelector

   Tycker du Photoshop CS5 är för dyrt kan du köpa Photoshop Elements. Det är en hobbyversion av CS5. På Adobes hemsida kan du ladda ner 30-dagars testversioner av alla deras program.

   Lycka till!SvaraAvsluta

 • emilia - åh vilken supergrej! tackar för tipset :DSvaraAvsluta

 • Elmira - At last, somenoe who comes to the heart of it allSvaraAvsluta

 • bürge für kredit - Great blog…The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read, but I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you coul…VA:F [1.9.8_1114]please wait…VA:F [1.9.8_1114](from 0 votes)SvaraAvsluta

 • http://www./ - I would like to thnkx with the efforts you’ve got set in creating this weblog. I’m hoping the same high-grade web site submit from you in the upcoming as well. In fact your creative producing abilities has inspired me to obtain my own website now. Actually the running a blog is spreading its wings quickly. Your write up is really a excellent example of it.SvaraAvsluta

 • http://www.hackcheatstool.us/ - abby masih baru utk benar2 faham erti islam ni.. tunjuk ajar la dia dan bkn dgn cara menghentam dia.. hentam sesama manusia dh mcm zaman jahiliyah la pulak.. buat malu jer kalau ilmu penuh di dada tp berlagak sedemikian rupa..Well-loved.SvaraAvsluta

 • car insurabce qotes Scranton, Pennsylvania - Hi guys, thanks for this tool. I have 2 questions: after letting you know about bad links should I do reconsideration request if I didn't receive any warning in Webmaster Tools? I am sure my site has been hit be Penguin update but altough I used disavow tool couple of weeks ago nothing changed. How will I know this tool worked? Will the submitted links disappear or will I get a mesage?SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*