Är det inte höst snart?

Ni får säga vad ni vill, men jag längtar till hösten. Visst är det skönt med solsken, ljusa nätter och semester. Men jag älskar när luften är sådär krispig och klar och man får ta på sig en jacka och en halsduk. När löven har alla möjliga olika färger och när solen lyser igenom dem. När potatisen inte smakar vattnigt och man kan äta stek och andra tyngre maträtter igen. Och framförallt när man för göra sin höstplaylist. Som jag älskar höstmusik.

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • tove - åh jag längtar också! även fast det känns lite förbjudet eftersom det är sommar..SvaraAvsluta

 • Fotograf MissJeni - Jag längtar också till hösten, men mest för att jag har så mycket att se fram emot. Min semester, tatuering, studio och annat spännande :D Ge mig höst!SvaraAvsluta

 • stina - Jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar till hösten! Idag när jag skulle gå ut med hunden så drog jag på mig mössa, vantar, regnjackan, stickade strumpor och ett par kängor. Det regnade som tur var, men det var så varmt som sjutton grader. Det spelade ingen roll, jag ville vara lite höstig ändå.SvaraAvsluta

 • Louisefoto - Jag säger faktist desamma :)
  Hösten är härlig :)SvaraAvsluta

 • frida - jag håller med.. konstigt!SvaraAvsluta

 • Ingrid - Jag håller med dig Elin!
  Hösten är fantastisk på många sätt!SvaraAvsluta

 • Dessi - Home and desire - Hösten är helt klart min favoritårstid!SvaraAvsluta

 • Nathalie - Jag med, jag med! Jag längtade i mars!SvaraAvsluta

 • Gisela - Jag håller med! Älskar hösten:)SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*