Bröllop – Eva och Carl

Jag har fotat många jättefina bröllop i år, men det var något extra med detta. Jag är så dålig på att skriva om bröllopen jag fotar. Det där med att låta cheesey och överösa med kärleksord är inte min grej. Därför skriver jag helt enkelt: Det var vackert. Hela dagen var vacker. Musiken i kyrkan var personlig, blombuketten full med sommarblommor och Carl och Eva är helt fantastiska människor!
Dagen började med förberedelser på Mohair, fortsatte med vigsel i Östra Ryds kyrka och efter det var det porträtt i Fjärilshuset i Hagaparken.

PS. Bänken på de sista bilderna är bänken Eva och Carl satt på när de blev tillsammans för en herrans massa år sen.

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*