Tovelisa

Jag kommer under hösten lansera om både blogg och hemsida med helt ny design och nytt upplägg. Till detta tyckte jag att jag behövde en KILLER grafisk profil. Eftersom jag inte är den vassaste med pennan letade jag upp någon som är det.
Introducing: Tovelisa! Hon är totalt jäkla asagrym!

Jag kan knappt vänta på att få visa upp vad hon gjort! Nedan ser ni exempel på saker hon gjort tidigare, och på hennes blogg finns ännu mer.

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
  • Fotograf MissJeni - åh vad spännande :)SvaraAvsluta

  • POOS - Ogarp Foto - Gud vad spännande! :DSvaraAvsluta

  • Dessi - Gick in på hennes blogg och bara ”ååååååååh” :)SvaraAvsluta

  • JENNY - nu va det allt längesen du uppdaterade .. :(SvaraAvsluta

    • Elin Ivemo - Jag uppdaterar bara när jag har något bra att uppdatera med. Jag vill inte fylla min blogg med onödiga bla-inlägg. Bloggen är ett sätt för mig att få jobb. Om potentiella kunder går in på min blogg och bara ser en bild på en blomma och iphonebilder kan det hända att dom lämnar sidan.SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*