En gång fyllde Matilda 20.

I somras fyllde lillasyster 20. Det var kalas och vi var där så klart!

Kodak Portra 400

PS. Mitt hår är blött, inte smutsigt.

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
  • Lovisa [Foto] - Hej Elin,jag undrar om jag får kopiera din header (kameran)? Jag har letat efter en tecknad kamera jätte länge utan att ha hittat några bra resultat och såg din. Eller om du har några andra tips om var jag skulle kunna hitta en skulle det vara jätte snällt.SvaraAvsluta

    • Elin Ivemo - ABSOLUT INTE! Loggan är en del i min grafiska profil som jag betalt för att få utformad, och den är gjord exklusivt för mig.SvaraAvsluta

  • ottilia - Hej Elin! Får jag sno din logga?SvaraAvsluta

  • Lovisa [Foto] - det var väldigt snällt av dig. Och undrar även om jag får ha den som header på min blogg (kan skicka en kopia av hur den kommer bli innan jag lägger ut den på bloggen fall du vill det,så den inte blir för lik din).SvaraAvsluta

    • Elin Ivemo - Men DU FÅR INTE kopiera. Gör du det kommer jag kontakta illustratören som gjort loggan och du kommer få en fin faktura på posten. Kameraloggan är min personliga.SvaraAvsluta

  • Lovisa [Foto] - PS. kommer göra om den dåSvaraAvsluta

  • Lovisa [Foto] - Jag förstår och kommer inte att använda din logga.SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*