Industri, hamn, Michaela.

En gång var Michaela i min stad. Jag passade på att säga hej. Och lite till. Vi hann faktiskt med en hel del ord. Och platser med för den delen.
Först var vi i Kopparlunden, ett gammalt industriområde fullt med mysiga gränder och klätterväxter.
Efter det åkte vi till hamnen. Hamnen behöver nog ingen närmre presentation. Där finns båtar. Och blåst. (Jag skulle inte ha något emot att ha en studio i huset med glasfönstren. Sjöutsikt, ljus i överföd. Ja tack.)

Canon AE-1 + Fuji 400h

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
  • Frida/Dezdemona - Vilket ställe alltså, himla fint! Gillar vad ni gjorde av det också, finfina bilder.SvaraAvsluta

  • M I C A E L A S (lovliie.blogg.se) - Superfina bilder, du är så hiiimla duktig :)SvaraAvsluta

  • Daisy - The question from SEO guy! Best HTML & CSS structure can give rocket speed in organic performance. That all we know. But, I want to workout on limitation and imtemlentapion on website with prompt manner. Is there any tool which enable SEO guys to optimize HTML & CSS code without help of developers?SvaraAvsluta

  • immobilienkredit geld zurück - Crónicas:Dilas, dilas, aquí no censuramos:Este hijo de perra… no, no insultemos a las perras…. este hijo de su pinche madre merece que le quemen a uno de sus hijos y luego le ofrezcan una beca, para que ve lo que se siente…No, olvidalo, pobres muchachitos, ellos no tiene la culpa de nada.SvaraAvsluta

  • http://www./ - Hi RM and KG! Playing for fun (please do not enter me in the giveaway as I’ve already purchased both books), Would have to admit that the length of my shower depends on how co-operative my lil zombies (aka twin boys) are. If they’re playing Madden and yelling at the t.v. I might escape into the shower for as long as it takes, though I risk a broken television and they risk zombie annihilation. Otherwise, I’m a get in, scrub well, shave, wash and condition hair and then get hell out kind of girl. I got places to go, things to do, and zombies to feed.SvaraAvsluta

  • autozoner discounts - Hidden due to low . .jimcaaale adiga qaxootigan ama soogalootigan somalida ah maalin kasta hal war u qor ma lagu dhahay! , maba la arkaayo adiga oo so qoraayo laba war oo cusub!Fikrad aan lala dhicin 1  8SvaraAvsluta

  • http://www.igeneratecoins.win/ - ”Mä en ylipäätään käsitä mitä ihmiset (lue: naiset) vessassa oikein asuu? ”Siis mä olen toivonut ja odottanut saavani vastauksen tähän jo viimeiset 15 vuotta, siitä asti kun olen baareissa alkanut käymään ja jonottanut siellä vessoihin! Voisiko joku vessa-asukkinainen jo VIHDOIN tulla paljastamaan salaisuutensa, olisi meinaan helpompi sietää niitä puolen tunnin turhia jonotusaikoja, jos kerrankin kuulisi jonkun järjellisen selityksen asialle? ;)SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*