Family portraits | Karolina, Andreas and the kids

Jag och Karro har känt varandra sen vi var 16 (insåg just att det snart är 10 år sen.. Ja, om ett år.) Andreas kom in i bilden när vi jobbade tillsammans alla tre. Lång historia kort, jag såg hur de tittade på varann på jobbet och tvingade därför Karro att bjuda Andreas på hennes påsklovsfest 2005. Det blev succé. Som ni ser nedan.

I’ve known Karro since we were 16 (just realized that it’s almost 10 years ago.. Well, next year.) Andreas came in to the picture when we all worked together. Long story short, I saw the way they looked at each other so I forced Karro to invite Andreas to her spring break party 2005. It was a smash hit. As you can see below.

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*