Familjeporträtt | Mathias, Jenny, Juno och magen.

När jag tänker tillbaks på sommaren 2012 så tänker jag regn. Konstant regn. Konstigt nog visar bara en av mina fotogaferingar från sommaren regn. Resten är från soliga och vackra dagar. Som den här. En liten familjefotografering på Björnön (Som egentligen heter Björnö, men alla säger det med ett n på slutet) utanför Västerås.

 

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
  • Josefine - Åh så underbart.. Älskar verkligen bilden då lilltjejen pussar på mammas mage. Så fint..SvaraAvsluta

  • erika - Helt fantastiskt underbart! Love it!!SvaraAvsluta

  • MissJeni - Åh när lilltjejen pussar magen. Så fint!SvaraAvsluta

  • Frida - Superfina bilder, verkligen! :)SvaraAvsluta

  • Ellen (alatariel) - Jätte fina bilder! :)SvaraAvsluta

  • cina - Men vilken fantastisk blogg!! Du har ett väldigt fint och behagligt ljus i dina bilder.SvaraAvsluta

  • Welcome - because everyone has two bloody cameras just lying ar.uodn.. oh and ive been trying to become a partner for over a year and i have 343 subbers and over 60,000 viewswhy are you so sh*t at your job?? >:(SvaraAvsluta

  • boots no 7 coupons - Now I feel bad because I know some people are really attached to their cat and treat them like a dog. A dog loves you back; a cat doesn't. That's what I don't get.SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*