a day at the zoo


Canon eos 40d + 50mm f/1.4

Idag var vi på Honolulu zoo. Det sög. Lejonen var döda och hälften av djuren var inte hemma. Plus att det fanns för få ställen att titta på djuren från, låg dom dåligt till såg du ingenting. Kolmården är sjukt mkt coolare. Men det fanns söta kissekatter (geparder och tigrar), lemurer och alternativa lemurer (dom körde pandastilen och var svartvita), giraffer, zebror och noshörningar (dum tant från usa; "What’s that lying next to the giraffe’s?" dum tant från usa’s man: "It’s a rhinoceros" dum tant från usa: "i did’t know they could live together..")

Ny skön reklam; Conan O’Brien i en reklam för öl! Det ska vara "svenskt" och dess slogan är "Skillnaden är drinkability!" Sjukt kul.

Imorn firar vi diverse händelser med megagod mat och vin. Yaay.

(jag vet att bilderna ligger i galen ordning, men jag orkar inte flytta runt tio bilder tills jag är nöjd..)

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*