Delayed flight

Japp, vi är kvar på arlanda. Vi kom hit, glada och trötta, och hamnade tvåa i kön, överlyckliga för att vi skulle kunna få en bättre plats, med benutrymme åt Steffe. Då kom domen. "Ni vet att planet är försenat va?" "WHAT?! NEJ! HUR MKT?!" "Det kommer in 11.30.." KUL. Detta betyder att vi missar vårt andra plan, i New York. Superfest. Som det ser ut nu kommer vi landa i NY nångång efter 15, och få en natt på hotell där, för att ta ett flyg till Houston, TX, 07,30 imornbitti, och därifrån åker vi till Honolulu. Kommer bli en härlig resa. Vi som bokade ett lite dyrare alternativ för att slippa två mellanlandningar. Gris. Men vi är glada ändå. Vi ska på semester.

Nu känner jag mig ivägen. Det står massa folk runt mig som ska boarda ett plan till Amsterdam. Datorerna är rätt dumt placerade..

Jag återkommer från NY, ha det bra.
PEACE!

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*