FRAMME!

WOHO! Äntligen! Efter två dygns resande befinner vi oss äntligen på Hawaii! Trots förseningar har allt gått smidigt som tusan. Jag var så orolig för massa stenhårda kontroller och sånt, helt i onödan. Vi gick igenom 2 st, en på arlanda och en imorse när vi skulle flyga mellan Houston, efter det har det vara vart smooth sailing.
Jag har ifs ont i benen efter allt flygande, men det går över.
Vi tog en buss från flygplatsen till hotellet, och vårt hotell visade sig vara sist på rutten, så vi har sett typ hela Honolulu och Waikiki nu. Finns sjukt mkt shopping, från designermärken till surfgrejer till souvenirer (stavas det så?).  Vi såg även en man på en tandemcykel med två papegojor på ryggen. Kul att han hade sällskap, men dom hjälpte inte till med trampningen..
Nu ska vi duscha, sen äta, sen SOVA! Och imorn blire stranden!

och det kommer bilder, sen. när vi återfått medvetandet.

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*