regn; bra för växtligheten, dåligt för ekonomin.


Canon eos 40d + canon fd 35mm f/2.8

Idag regnar det. Men vi är glada ändå. Vi tog en tur till Ala Moana shopping center, honolulus galnaste mall. Ingen som helst struktur. Total kaos när man försökte lokalisera sig, som tur var fanns det kartor överallt. Dagens skörd blev ett par jeans från Levi’s, en klänning från Hurley, I.d mineral foundation kit och en tisha från nån surfbutik för mig och jeans från Levi’s, två tishor från Nike, surfshorts och tofflor från Rip Curl och ett par solbrillor från Mosley Tribes (se bilden) för Steffe. En bra dag. Vi åt god pasta och var inne i en asastor bokaffär. Forever 21 blev totalt antiklimax. Jag var så pepp, men dom hade inget!
Nu är vi trötta i benen och i skallen, men om vi somnar nu kommer vi aldrig in i rätt rytm.. Vi vaknade halv 4 i morse med. SWEET.

Visste du att..
.. Brandbilarna på Hawaii är gula! Och brandposterna med! Och brandkåren rycker ut hela tiden, antagligen för att rädda dumma turister som fastnat nånstans.

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*