silhouette of love


Canon eos 40d + 17-85mm f/4.0-5.6 USM

Vi har bränt oss! Steffe är rosa. Han är helt bränd och ser ut som en räka på ryggen. Men magen är snygg. Det roligaste är att man ser en jättetydlig rand på armarna. Jag ser inte lika bränd ut, men det känns. Slutsats; det är farligt med spännande böcker i solen..

Idag har vi sett cykelpoliser! Värsta pacific blue!

Igår åt vi på Planet Hollywood. Det var awesome! Hur gott som helst, jag fick äntligen äta ris. Sen beställde vi in en Cheesecake till efterrätt, med grädde och jordgubbar. Den var helt otroligt tjock! Typ en dec! Och helt otroligt krämig.
Ikväll blir det TGI fridays.

åh, jag kommer på så mkt saker under dagarna som jag tänker att ”det här ska jag blogga om”, men när jag väl sitter här glömmer jag bort allt. Så här kommer en lite summering på saker jag missat;
– Natten vi spenderade i Newark vaknade jag av var som lät som en bombattack. Jag vart så jävla rädd, tills jag insåg att det var åska. Jag har aldrig i hela mitt liv vart med om värre åskväder, jag var så jäkla skaj.
– Jag och Steffe var inne på Sears när vi var på ala moana shopping center, och det var den största besvikelsen ever. nästan. Topp 5 iaf. Vi trodde det skulle vara lika coolt som det alltid är i extreme makeover home etd, men nej. hillbillybutik med billigt och fult crap var det.
– Besvikelse två var Abecromie and Fitch. Öh, har dom hört talas om lampor? Det var mörkt i hela butiken, och då pratar vi inte om att dom hade dåliga lampor, dom hade INGA! Eller, kanske 4 st små bordslampor. Och så hög musik att mina trumhinnor protesterade. Jag blev så besviken. Jag hittade jättefina kläder på deras provdockor som stod runtomkring (eller, dom såg fina ut i mörkret), men dom var inte smarta nog att lägga kläderna på dockorna i närheten av dom.. Vill dom sälja sina kläder?
– Här kommer man till USA, hamburgarens och flottets hemland, och förväntar sig att Burger King ska vara heaven, turns out, det är godare hemma! BKs pommes här är sämre än donkens!
– och donken har fruktyoghurtarna som fanns i sverige förut, med jordgubbar och blåbär, hur bra som helst! jag har även börjat gilla cheeseburgare.
– Jag tycker om parmesanost! Woho! jag är så vuxen. :D
– Americanska reklamer är hilarious! Så ologiska, asfula och sjukt roliga! Dom gör bla reklam för nå astmamedicin och informerar snällt att man kan dö om man tar den. Bra säljknep! Och samma sak för en medicin mot pollenallergi, biverkningar; näsblod, halsont, feber och huvudvärk. Okej, tack, då nöjer jag mig nog med min nästäppa.. Och dom får smutskasta andra företag i sina reklamer!
– Jag har äntligen läst ut sista boken i twilight-serien; Så länge vi båda andas. Den serien har slagit bort Harry Potter från förstaplatsen för mig.. Helt jävla asbra böcker. EMMP! Titta upp från din tråkiga skolbok och läs dom här! Du kommer älska dom!
– Vi hittade en ascool solkräm, eller, solspray. Det ser ut som en hårspraysflaska, men det är med solkräm. Man bara sprutar på där man vill ha skyddet, inget utsmetande eller nåt. Det går hur snabbt som helst. Men den var inte lika skyddande som den vi hade innan, därav solbrännan..

Nu ska jag ner till affärn och köpa alkohol så vi kan dränka våra smärtor. Puss.

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
  • Sara - Asså GUD! Jag hamnade i den här kateogrin hawaii,baby. Och herregud! Så sjukt snygga bilder. Jag sitter här och scrollar ner och blir helt TILL MIG. Hittade till din blogg via Annika Svenmark och ert projekt (för övrigt, grymt det med). Asså gah! Den där strandbilden där du har fokus på ”vågen” som ligger inne och allt annat är suddigt. Överdriver inte ens! Fantastiskt! Och bilden i det här inlägget. Shit alltså du är verkligen duktig!
    Hoppas att allt är bra och att du tar till dig av berömmet. Peace :)SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*