amerikaner är trevliga, men inte smarta..


Canon eos 40d + canon efs 50/1.4 USM

Idag var vi på en liten trip igen. Jetskiing och snorkling. På bussen träffade vi en jättetrevlig tjej från Palm Springs, och hennes familj. Hon frågade hur gamla vi var, vi sa 22, hon sa "Where are your parents?!". Ööh, hemma? Haha. Hon var helt imponerad över att vi inte bodde med våra föräldrar. Hon sa att där hon kom ifrån så stannade man med familjen. Där ser man. Hon visste inte heller hur många feet det går på en yard, det fick jag informera henne om. Och hon visste inte vid vilken temperatur vattnet kokar (i farenheit), och hon förstod inte hur vi klarade oss utan alla snabbmatskedjor. Och hur vi kunde laga mat varje dag. "What do yo cook!?" Ööh, mat? Men jag kunde inte ogilla henne, hon var så trevlig.

Jetski var iaf kul, ett tag, man fick åka runt en bana, som gokart typ. Men jag körde iaf snabbare än Steffekillen.
Sen åkte vi till Hanauma Bay för att snorkla. Vi var ute i vattnet i typ tre sekunder, sen fick jag panik för att fiskarna och reven var så jävla nära att vi gick upp. Sjukt läskigt var det, och stora jävla fiskar. Det går bra att snorkla om man hoppar från en båt, och där det är minst fem meter till botten, då är fiskarna lagom långt bort. Men när man går ner i vattnet från stranden, och reven och fiskarna kommer efter ett par meter, där det bara är typ 1½ m djupt, då är det värre..

När vi kom hem träffade vi en svensk snubbe i hissen.

(b, jag har fixat din id!)

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*