nattutsikt.


Canon eos 40d + 17-85/4-5.6 IS USM

Jag försökte mig på en long exposure-bild från balkongen. 481 sek lång slutartid. Blev inte riktigt som jag hoppats, jag är lite av en newbie på området, nån som har nåt bra tips? Jag ångrar att jag inte tog med stativet, jag fick ställa kameran på ett litet plastbord på balkongen, så jag fick inte med allt jag ville. Men men.
Idag ska vi shoppa igen. Det ska bli kul. (; Jag ska köpa surfshorts. Och jag letar som en galning efter en snygg, svart bikini, den jag hade har gått sönder i spännet.. Tur att det hände på rummet och inte på stranden. :p

Steffe är stolt, han har handtvättat för första gången. Yaay Steff.

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*