storfot.


Canon eos 40d + Canon efs 50/1.4 usm

Vi är bäst i världen på att mysa! Och det är jättefint ljus på vårt hotellrum på eftermiddan, så jag satte upp en liten photoshoot här. Men steffe fucked up the party genom att ligga med halva huvudet gömt på 80% av bilderna. Vi gör om shooten imorn, och förstör han igen blire stryk! Eller så äter jag upp hans yoghurt.
Idag åt han bättre BK-pommes än förra gången, men dom håller fortfarande inte sverigestandard!
Jag åt melon. Melon är bäst. Jag ska äta så mkt melon i sommar att jag blir rund och färgglad! Och fylld med kärnor.
Mango är också gott.

(Fråga till Mac-användare; är det samma font på mina rubriker som på smårubrikerna i menyn, eller var det bara fel på datorn jag lekte med på Apple Center? Jag blev helt amazed av skärpan! Jag vill ha en mac! Kan man öppna tabbar genom att trycka på scrollknappen i safari, eller firefox?)

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*