strandkväll.


Canon eos 40d + Canon efs 50/1.4 usm

Då var det bara imorgon kvar, och på måndag bär det av hem igen. Känns lite kluvet. Det ska bli skönt att komma hem till riktig mat, tussarna och sängen, men samtidigt vill jag inte riktigt lämna paradiset än. Det är så skönt att vara ledig, inga tider att passa, inga måsten..

Idag såg vi en märklig syn, det stod en snubbe och skurade trottoaren med mopp! Inte konstigt att det är så rent! Inget skräp på gatorna, inga tuggummin intrampade i marken.. Tidigare såg vi en snubbe sopa upp döda löv och sånt längst vägkanten. Det är verkligen helt sjukt hur rent och fint det är här! Man skulle kunna äta direkt från asfalten, om den inte vore så varm..

Just ja! Grattis till Lilo och Neela som fyller två år idag! (vi lovar att ni ska få leverpastej och kitbits när vi kommer hem!)

(Bilden på mig är tagen av Steffe, han var noga med att påpeka det.)

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*