en emmp, en häst, en gren och en maju!

IMG_8102-1
IMG_8321-1Bild 1 & 3: Canon eos 5d mark II + Tamron 28-75/2.8 Bild 2 & 4: Canon eos 5d mark II + Canon ef 85/1.8 usm

Bilder från dagens äventyr. Det var så mkt att redigera att jag tröttnade. Det blev iaf 4 bilder. Fler kommer imorn.
Här kommer ponnyförklaringen. Vi hittade den här godingen (bild 3 alltså. Emmps exakta ord var: ”EN ÄKTA MY LITTLE PONY!” Vi döpte den till Snowflake.) i en hage tillsammans med 5 andra små ponnytussar och en jävla massa får. Fårjävlarna var styrda av en fåröverste. Han kom och bräkte lite snorkigt, och de andra fåren gick till attack! Vi satt i hagen helt utan att störa bä-arna, och bara gosade med de söta hästarna (man får gå in i hagen, vi har inte våldgästat) och så kommer en hel flock får springande! Det var traumatiskt som fan. Jag visste att får var sneaky fuckers. Anyway, ljuset var heeelt insanely vackert. Och katten (som var mysig som fan, han kom verkligen SPRINGANDES emot oss) på bilden är helt lik Ines katt kom jag på när jag redigerat bilden och insåg att den påminnde om nåt jag sett förut.

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • Lotta - jag ska fortsätta följa! varför byta?SvaraAvsluta

  • elinivemo - åh! :D byta till wordpress? för att jag tröttnade på att blogg.se laggade hela tiden.SvaraAvsluta

 • Emmp - Bäarna var jätteäckliga, speciellt ledarbäaren. INTE okej!SvaraAvsluta

 • emma - svar: haha du är min bästa. skönt att du tar ner mig på jorden när jag drömmer. ;(SvaraAvsluta

 • Patrik - Väldigt fin bild :DSvaraAvsluta

 • Thérèse - Den där ponnybilden var ju för gudomligt söt hela den..SvaraAvsluta

 • Sanna - Emmy är så sööt som socker, men det var väl ingen nyhet!:)SvaraAvsluta

 • Annika - Bara så du vet så vägrar jag premma på din nya blogg tills den gamla bloggens premmisar flyttats över. Så jag missar ALLT!!!! Vilket iofs resulterar i tre nya inlägg att läsa bara så där, det är najs.

  GOSIG HÄST!SvaraAvsluta

 • Nathalie - PONNYNÄRSNÄLLASTIVÄRLDEN :DSvaraAvsluta

 • Emma B. - Awwww, hästen är ju urgullig!SvaraAvsluta

 • isabellandersson - Jag dör. Vilken söööting. Vet du vad.. Jag har träffats sveriges minsta shettis. Eller om den är det fortf vet jag inte men den VAR det i alla fall och jag tror att den hette Bingolotto. Det var ett helt stall fullt med minihästar.. Wiie :)
  Supercute.

  Omg.. jag var typ besatt av My little ponny när jag var liten. När dem äkta fanns.. nu finns det bara massa plagiat som inte alls ser likadana ut. Synd bara att alla mina ponnysar och barbies försvann under en flytt. :(
  Sjukt vackert ljus och jag tokdiggar din redigering på kattbilden. :)SvaraAvsluta

 • Badelundaåsen revisited. | Elin Ivemo's Fotoblogg - […] och Emmp tog en sväng till Badelundaåsen i år igen (2009 del 1, 2, 3 & 4) för att vandra den vackra fornstigen och fota i höstljuset. Det var sådär mysigt […]SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*