Vegas, baby!

iCanon eos 40d + Canon ef-s 17-85/4-5.6 is

Jag och Steffe ska ut på nya äventyr i vår. Den här gången åker vi inte riktigt lika långt som sist (dvs hawaii, där bilden är tagen), utan det blir ett par dar (kanske 5) i Las Vegas och typ 10 dagar i New York. Så nu är vi ute efter restips! Vad får vi absolut inte missa och vad är totalt överskattat? Vart är det bra att bo, shoppa, äta? Dela med er av era restips! :D

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • Nathalie - Åh ät buffeer i vegas :D Har aldrig varit på så bra buffé som där! New York har jag aldrig varit i. Du får dela med dig av tips när du kommer tillbaka!SvaraAvsluta

 • Sebastian - Men ååh! Ta med mig vettja ;)SvaraAvsluta

 • Pontus - Åk till Los Angeles, Hollywood! Skulle gärna vilja se en bilder där ifrån.. ”Hollywood skylten”, byggnaderna, miljön, människorna.. skulle kunna rabbla upp massa saker som jag skulle vilja fota där, haha. Plus jag hörde att de har himla bra restauranger & klubbar/barer där också! :)SvaraAvsluta

 • johannalundberg - ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH, fan vad fusk.

  Jag och Joel börjar planera upp vår NY + North Carolina resa i juni, Kommer bli sweetSvaraAvsluta

 • Josefine Nyberg photography - gud så kul! skulle vara grymt att åka till både hawaii och new york :)SvaraAvsluta

 • Annika - ÅH MEN VAFAN! Jävla globetrotters ni är. Jag var tillräckligt avis när det bara var NY ni skulle till.. nu jävlar.

  Jag har inga tips alls att komma med förutom att jag och Magnus hoppas på att kunna åka till NY i vår. Så om vi åker samtidigt är tipset: HÄNG MED OSS! ;)SvaraAvsluta

 • Annika - Ni vore faktiskt rent utav elaka och dissiga om ni inte hängde med oss :P Har ni bestämt datum..? Om vår resa blir av så kanske vi kan se till att åka samtidigt som er :)

  En fråga: Måste Stefan ha extra benutrymme på planet? ;)SvaraAvsluta

 • Alicia - Du åker överallt hela tiden känns det som! Fusk!SvaraAvsluta

 • emelie - jo då det går att operera… men det är ju ingen rofyllt rehab direkt… :/SvaraAvsluta

 • emma - svar: taack!! vi får fota nån dag snart så jag kan få nån bra bild på mig med kort hår! ;D hahaSvaraAvsluta

 • Therese - Åh vad avundsjuk jag blir!! vill oxå till USA!!! Min drömresa! :)SvaraAvsluta

 • Marie - HA! Va synd om dig då :0( !!! Jag var i Vegas i januari…näst efter San Francisco är det mitt favoritställe i USA. Kanske dels för att vi hade blivit panka när vi kom dit och det var, paradoxalt nog det stället i USA man kunde roa sig på dygnet runt utan att spendera en enda krona. Vegas är sjukt kul. De har liksom skapat en liten bubbla som är helt annorlunda än resten av landet där typ allt är tillåtet. Och bara för att de FÅR så GÖR de. Man går i en folkström, fram och tillbaka längst med huvudgatan och vet inte var klockan är, konstant med en Margarita i handen (du kommer förstå vad jag menar) och blir passivt underhållen. Fyrverkeri här, Vulkanutbrott där, Vattenskådespel hit ljusshow dit. Ett hotell bjuder på mer underhållning än det andra. Och detta bäddas in i en galen atmosfär när Jänkarna bestämmer sig för att ”lätta på livet” lite. HAHA…loved it!

  Men missa inte Grand Canyon!

  PS..åk INTE till LA. Gör det när du inte vet var annars du ska åka. LA behöver minst ett par månader för att upplevas, och då med någon som bor där (eller har kontakter där). Fösta veckorna är man bara förvirrad. Det brukar fler än jag vittna om. Och det kostar att vara där. Bara att parkera bilen ruinerar en.SvaraAvsluta

 • Marie - Just det ja…tips..Vegas är så litet att det inte böhövs tipsas. Ni kommer förmodligen att hitta rätt. Man går ju igenom alla hotellen och under dagarnas promenadstråk så får man all info man behöver av folk som har som jobb att informera dig.

  Men 10 dagar i Vegas?? Det låter väldigt mycket. Man är rätt trött i huvudet efter 4 haha. Jag skulle vända på det om jag vore er. 10 dagar i New York och 5 i Vegas. Eller dela upp det på tre destinationer.SvaraAvsluta

 • Marie - Nu spammar jag dig (pinsam jag är) Du skrev ju 5 i vegas…hahah..jag ska nog gå och lägga mig nu.SvaraAvsluta

 • Fanny, fotoblogg - sv: ja det är sjukt snyggt med glasögon, dock är jag lite osäker på det när det gäller mig själv, men har haft det ganska länge nu så. du är supersnygg i dina! :DSvaraAvsluta

 • emma - om ni hittar panda express så måste ni äta där. det måste finnas i NYC! du som gillar spicy hot kommer äälska panda express!SvaraAvsluta

 • isabellandersson - Jag hatar dig lite som ska åka till NY. Så jag ignorerar det är inlägget. -.-
  Mummel… !!!

  ( Och det här kan du låtsas om. Jag har INGA tips what so ever. Har inte varit där. Vet bara att jag vill åka till NY och San fransisco. )

  ;)SvaraAvsluta

  • Marie - Ja….SFC var bäst bäst bäst. Bästa platsen i värden. Har tårar i ögonen när jag tänker på denna stad. Där vill jag bo!SvaraAvsluta

 • Benedikte Bull - Nydelig bilde! :)SvaraAvsluta

 • E m m a. - helt galet härlig blogg du har! :)SvaraAvsluta

 • Anonym - asså donken funkar alltid. finns ju i både NY och LV tror jag.. ?SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*