en läskig duvjävel på hawaii.


Canon eos 40d + Canon fd 35/2.8 (+ fd to ef converter)

Vår helvetesdator tillåter inte mer än 10 min i photoshop. När man som bäst sitter och håller på blir skärmen svart i 5 sek, sen hänger sig ps och det kommer upp en söt liten ruta om nå grafikrutiner. Så jävla lovley. Verkligen. Jag har absolut tid att ha en trasig dator. Verkligen. Och råd med. Det är så kul att köpa nytt grafikkort eller vad fan det är som är felet. VERKLIGEN!

(duvjäveln på bilden representerar mitt hat.)

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • AnnaKK - Ja, en fredsduva är nog vad du och din dator behöver just nu!? <:-)

  Hoppas det löser sej… Sitter själv vid en skruttburk, men så länge den iallafall fixar det mesta jag vill att den ska göra så älskar jag den!SvaraAvsluta

 • Nathalie - MEN DET ÄR JU INTE DUVANS FEEEL! Men fy vad jobbigt. Det är inte så mycket som gör en så arg som när datorer bråkar :(SvaraAvsluta

 • Sebastian - Duvjäveln var ju sjukt söt! Btw, blev intresserad av det där objektivet. Namnet lät lixom.. coolt haha!

  Minder kul med datan.. ;/SvaraAvsluta

 • Benedikte Bull - For et nydelig bilde! :)SvaraAvsluta

 • Lotta - underbar bild.SvaraAvsluta

 • cassandramattsson - Hej Elin! jag såg här: http://www.bloggbloggen.se/index.php/2008/12/importera-wxr-fil-i-wordpress/ att du skrivit såhär ”nu står det att det är klart, så varför ser jag inte de gamla inläggen? jag har fått mail från wordpress och ett inlägg i bloggen om att det är klart. ”
  ”eller så är jag en sucker som gör fel. Sorry. tack för en superdupertjänst! ”

  jag är en sucker jag med, jag har fått ett mail och ett inlägg i bloggen men mina gamla inlägg finns inte i nya wordpressbloggen?
  vad var det för fel du gjorde? jag har ingen aning om vad jag ska göra nu, haha!
  vore supersnällt om du ville hjälpa mej!

  mvh
  Cassandra
  cassandra_mattsson@hotmail.comSvaraAvsluta

 • maja. - åh vilken vacker bild!SvaraAvsluta

 • bea - haha läskig men coolSvaraAvsluta

 • Nathalie - Visst måste man vara försiktig med vad man lånar från Internet och det är jag mycket väl medveten om. Jag vet vilka lagar som gäller på Internet men om vi säger såhär; det var omöjligt att se varifrån texten kom. Det stod inte inget namn eller så och eftersom 4 andra också kopierat samma text så var det som sagt omöjligt att se vart texten kom ifrån. Den hade lika gärna kunna kommit från wikipedia. Ett tips är att märka sina texter och bilder noga om man vill kunna yttra sig senare om att grejerna är snodda.

  Ha det bra :)SvaraAvsluta

 • Lovisa - insp+foto - död åt dataproblem! dockgjorde duvjäveln gjorde en himla bra bild..SvaraAvsluta

 • hemmabloggaren - Precis, jävla duvjävel.

  Tack för svaret ang blixten förresten.SvaraAvsluta

 • vicky :) [FOTO] - Otroligt vacker bild, så harmonisk och man känner frihet… ♥SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*