Erik Hassle

IMG_6867

IMG_6870

IMG_6802

IMG_6848

IMG_6882

IMG_6897

IMG_6954
Canon eos 5d mark II + Canon ef 50/1.4 usm

Idag har jag äntligen tatt tag i Erik Hassle-bilderna. Jag vann biljetter till hans spelning på strand den 29/9, så det var verklige hög tid.Det var en svettig och grym spelning. Stämningen var på topp och allt var bara sådär härligt som det kan bli under en riktigt bra spelning.

Och idag har vi även fått liv i datorn! Ett nytt grafikkort och två extra fläktar senare funkar galant! Jag fick en liten lektion av Steffe. Han visade hur jag skulle installera de nya drivrutinerna och drog ner det på dagisnivå. ”När man installerar drivrutiner knyter man små vänskapsband mellan de olika delarna i datorn så att de vet hur man ska jobba tillsammans.” Vi har kul tillsammans.

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • Patrik - Sjukt snygga bilder! Den första är verkligen riktigt bra!SvaraAvsluta

 • Hilda - Snygga bilder!!SvaraAvsluta

 • Björn - Härliga bilder! Gillar också bild nr.1 mest men även den på rad 5, riktigt bra!SvaraAvsluta

 • emelie - vad bra bilderna blev! de ser väldigt skarpa och fina ut. jag gillar framför allt den första och den sista.SvaraAvsluta

 • Sessan - Snygga bilder.SvaraAvsluta

 • isabellandersson - Jusfan.. det var ju ett tag sen :)

  Jag TOKdiggar bild åtta. Grymt blå ljus och jag gillar verkligen kompen.. :)SvaraAvsluta

 • Johanna M. - Härliga foton på en grym artist. Vore kul att få se bild nr 1 i färg också. =) Jag var och såg honom för ett par veckor sedan och önskade verkligen att jag hade kunnat ta en närbild på hans röda krull som guppade i takt. Lovely!SvaraAvsluta

 • maja. - wow vilka fina bilderSvaraAvsluta

 • ♥ Hanna - ÅÅÅÅH , KÄRLEK TILL HONOM ASSÅ!
  snygga bilder! Erik Hassle ♥SvaraAvsluta

 • Ella - Hej!
  Alltså jag måste fan fråga haha. Jag är verkligen sämst på att fotografera inomhus, med blixt och konserter..
  Är de här photoshopat eller äkta?? :P
  De ser i alla fall riktigt äkta ut :)

  Lär mig, pleeease :D

  Kram kramSvaraAvsluta

  • elinivemo - tricket är att fota utan blixt, med lågt bländarvärde och lite högre iso än vanligt. (; så gör iaf jag. sen finns det säkert 100 andra metoder med..SvaraAvsluta

   • Ella - Bra :D Jag hatar blixt bilder >.< dom blir aldrig bra!
    Gör du likadant inne på vanliga fotografier eller bara så på konserter?
    Blir inte bilderna väldigt brusiga??
    TACK för ditt svar :)
    kramSvaraAvsluta

    • elinivemo - jag använder ytterst sällan blixt, jag gillar det inte heller, kanske mest för att jag inte behärskar den.
     inne gör jag på samma sätt. men inte med högt iso, om det inte är mörkt.
     jag har inte så mkt problem med iso-brus, men jag har en proffskamera som klarar av rätt högt iso utan att förstöra bilder.
     konsertbilder kan dock vara brusiga, det hjälper ofta till att få fram känslan.SvaraAvsluta

     • Ella - okej för jag har bara en vanlig system, Nikon D80 med vanligt standard objektiv. Har haft mkt problem med iso brus både på den och min tidigare Canon eos 350D och jag förstår inte om de e jag, standard objektivet eller om de e kameran. Men får testa detta och se om jag kanske kan lyckas bättre :P

      Tack för all hjälp :)

 • Jeanette - bra bilder :)
  ha det fint
  kramSvaraAvsluta

 • Keep It Well - […] Credit: Erik Hassle & […]SvaraAvsluta

 • Matildrao - Hej, sjukt snygga bilder du fick!! Min mamma avrådde mig att ta med en riktig kamera för hon trodde jag skulle bli stoppad eller få den ifråntagen, så jag fick bara några kassa bilder från min mobil men spelningen var verkligen skitgrym!
  Kärlek till honom alltså ♥ ♥ ♥ Du har inga flera bilder? :)
  Vart satt du föresten med tanke på de sjukt bra bilderna? Jag satt längst fram…SvaraAvsluta

  • elinivemo - Tack! :D Satt? det var ju ståplatser. jag stod nästan längst fram. Jag har massor med bilder, men inga fler redigerade.SvaraAvsluta

   • Matildrao - Jahaa! Jag trodde det var från nu, i fredags :/SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*