motljustjejer.


Canon eos 5d mark II + Canon ef 50/1.4 usm & silverreflexskärm

Det var sol här nyss! Kan ni tro det!

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • Annika - Stört. Jag är sjukt avis. Riktigt läcker bild..SvaraAvsluta

 • Camilla - Utfrätta högdagrar gör mig vanligtvis nervös, men bra exempel som den här bilden, gör att jag känner att jag själv skulle kunna vara lite modigare ibland. (Möjligen att jag med denna bilden hade testat att göra det svartare ännu lite svartare på sina håll.)

  Jag har följt din fotoblogg ett tag och tycker att den håller mycket hög klass och gillar att du uppdaterar så ofta (mer än man kan säga om undertecknad).

  Och grattis till solskenet!SvaraAvsluta

 • MATILDA - här med! :D dock laddade min kamera såklart ut, jag som hade en sån ball idé till självporträtt… blä….SvaraAvsluta

 • isabellandersson - Vi hade lite sol imorse… Grymt skönt. :) Man blir så deppig av alla gråa moln.. fy ! Anyway.. Söta är ni båda :)SvaraAvsluta

 • johannalundberg - förstår inte riktigt varför alla är så rädda för utfrätthet, det älskar ju jag.
  Folk snöar in sig för mycket på ”hur det ska vara” snarare än att titta på bilden!SvaraAvsluta

  • elinivemo - jag håller med. jag har sagt det förr och jag säger det igen; dä finns inga regler till den perfekta bilden dåråååå.. :PSvaraAvsluta

 • Julia - Svar: Haha, tack :) Fast nu när du säger det så vet jag inte om den bilden var med holgan eller inte :SSvaraAvsluta

 • Rania - åh vad bra att det löst sig! :D:DSvaraAvsluta

 • Maria Ulmefors - Grymt kul att träffa dig i lördags. Men fasen att jag inte kunde komma ensam och hänga med er. Det blev lite för mycket att träffa alla er samtidigt som jag skulle se till att Arash inte gick vilse, haha!
  Jag kände mig inte riktigt närvarande på något sätt. men men, förhoppningsvis får man träffa dig igen ”på riktigt”. :)SvaraAvsluta

 • sanna ♥ - Gud vilken härlig bild (:SvaraAvsluta

 • Lina F - Härligt med sol :) Här regnar det . . .SvaraAvsluta

 • Camilla - Hej igen! Ville bara säga, på tal om ditt inlägg för ett tag sen om att du vill ha kommentarer som går utöver ”fin bild”, att det då också, när någon lämnar en längre kommentar, är schysst (netikett) att svara. :)SvaraAvsluta

 • Kajsa - Superfin bild! Spännande!SvaraAvsluta

 • Fool’s gold « Annika Svenmarck - […] bilder som möjligt. Många bilder blev det, det här är bara början. Och den blev nästan som Elins, fast utan katten.. Så den funkar för er allergiker […]SvaraAvsluta

 • Fotograf MissJeni - Åh, läckert med solljuset som bidrar till en härlig bild!SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*