525600 minuter i text.

Jag började året med att svara på dom här frågorna, tänkte att man kunde avsluta på samma sätt.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag startade min första blogg, thisistheyear, och det var det verkligen!
Jag flög över atlanten på äventyr och startade mitt företag!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag sa att jag skulle sluta gnälla. Jag har inte slutat helt, men vill ändå tro att jag dragit ner på gnället.. Friends, har jag?

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nope.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej.

5. Vilka länder besökte du?
USA. 3 veckor på Hawaii is the shit!

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Jag behöver ett par nya objektiv. Och jag vill ha en bil som är lite snällare på vintern, men jag gillar Ryu så mkt..

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Hmm.. 4 maj fick jag äntligen se delfiner i det vilda! och 5 maj fick jag simma med delfiner! Dom sitter rätt bra.

8. Vad var din största framgång 2009?
Jag fick äntligen tummen ur och startade företaget.

9. Största misstaget?
Det har vart ett bra år, men att snapsa på midsommar var nog värst. Jag mådde som jag förtjänade dan efter.. Aldrig mer snaps.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag blev kvitt mitt sockerberoende och mår kalas!

11. Bästa köpet?
CANON EOS 5D MARK II!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kameran.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Hawaiiresan var fylld med glädje och kärlek.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Coldplay – Lovers in japan på ett fullsatt stadion med massa fjärilar i luften.
Blue foundation – Eyes on fire
Kings of Leon – Manhattan
Veronica Maggio – 17 år
John Mayer – Assassin
Melissa Horn – Hela ”säg ingenting till mig”
Phoenix – Lisztomania
Muse – Uprising

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag var gladare. 2009 blev the year!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Det jag borde istället för att sitta vid datorn och göra inget.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Hängt vid datorn..

18. Hur tillbringade du julen?
På gryta med familjen.

19. Blev du kär i år?
nej, jag fortsatte.

20. Hur många one night stands?
Inga alls.

21. Favoritprogram på TV?
bered er på ett tjejsvar: One tree hill, Gossip Girl, So you think you can dance och Top model!

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej.

23. Bästa boken du läste i år? Twilight-böckerna på engelska. Tror jag. Jag läser så mkt att jag hinner glömma bort.. Jag kan iaf säga så mkt att Dan Browns nya ”Den förlorade symbolen” inte är värt att plocka upp. Jag räknade ut slutet efter typ 2 kapitel och den innehåller på tok för mkt fakta..

24. Största musikaliska upptäckten?
Charlotte Martin, A Fine Frenzy (tror det var iår, eller förra? äh.), Wakey!Wakey!, Joshua Radin, och äh, jag kommer inte på mer. Men det var ett grymt skivår! Moneybrother, The Sounds, Phoenix, Imogen Heap, Regina Spektor, Melissa Horn, Kent och John Mayer! med MYCKET mera!

25. Något du önskade dig och fick?
Peace-armbandet, Holgan, IMOGEN HEAP-BILJETTER! Ööh.. Marimekkolakan.

26. Något du önskade dig men inte fick?
Snordyra grejer som jag bara skriver upp för att det är gratis att önska. Och Spotify premium.

27. Årets bästa film?
Den enda film jag kunde komma på var Slumdog Millionaire, så jag googlade fram en sida med årets film. Av årets 349 filmer har jag sett 14. Det iroiska? Jag jobbar med film.. Men jag gillade Slumdog, Bolt och Up bäst (ja, 2 av de 14 filmerna var barnfilmer.)

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Öppnade paket. Fan jag minns inte!

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mer sommar?

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Tjejigare än nånsin! Men ack så snygg.

31. Vad fick dig att må bra?
Steffe, solsken och mys.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Jude Law!

33. Vem saknade du?
Mina vänner! Vi hinner inte ses lika ofta som förut.

34. De bästa nya människorna du träffade?
Åh vad lätt! Annika, Isabell och Johanna! :D

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • Emma (Hagelstorm) - sv: jaaa. killarna är sjuuukt heta i gg. mmmhmm. haha. x) lite bra att sammanfatta åren med sådana formulär. Lovers In Japan är verkligen årets låt. Har fjärilarna från konserten på väggen i mitt rum hemma. Köade ju i 12 timmar ^^ lite galet.SvaraAvsluta

 • Emma (Hagelstorm) - sv: vi (min familj) äger ett hus här i portugal. Det är egentligen vårat sommarhus och så men ja :) jag har också varit på hawaii! loved it! :D vi åkte till usa varje jul sedan 2002 till förra julen. :D så mysigt.SvaraAvsluta

 • FOTOGRAF JOSEFINE NYBERG - du gav mig just ett nyårslöfte, sluta gnälla! TACK :)SvaraAvsluta

 • emma - jag tror vi är rätt grymt bra på att gnälla ihop. men bra årskrönika, både bild och text! ;D me likey!SvaraAvsluta

 • Johanna - Gullunge!SvaraAvsluta

 • Mr Appendix - Bring it on Immi! =]SvaraAvsluta

 • erica - Hej du!
  Min historia kort:
  Började fota som 14åring, läste media och foto i tre år, jobbat heltid samt praktiserat som fotograf både hos kommunen samt på lokaltidningen. Har fotat bröllop, sålt bilder på marknad, fotat porträtt osv osv osv. Jag är nu 21.

  Jag jobbar nu (inte på tidningen) men är nära på att få sparken typ eftersom jag har för mycket frånvaro. Frånvaron beror på först att jag vart sjuk i hela augusti men även att jag har vart orolig i kroppen och helt enkelt bara inte orkat gå dit. Nu känner jag mer och mer hur det lutar åt att jag bara vill jobba med mina bilder. Heltid. Som jobb. Starta eget och få kalla mig fotograf. Men såklart, finns det ju en del som tycker detta är rätt knäppt.. För man vet ju inte alls hur många som kommer vilja bli fotade av mig.

  Gå från heltids-jobb nånstans till att bara helt pang byta till heltid fotograf? Jag funderade på att gå ner i tid och kombinera men jag har alltid varit sån att jag gör ALLT eller INGET.Annars blir det inte lika helhjärtat som jag skulle vilja att det blev. Så jag undrar helt enkelt, vad har du för tips till mig?
  Hur svårt är det? Är det bara att tuta och köra?

  Mitt hjärta säger fotografin. Jag ser så många som är sämre än mig på det här som har eget. Jag vet vad jag kan. Men människor och det logiska säger kanske något annat. Tänkte bara se om du har något tips till mig?SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*