julmys i esto. hos ankan.

IMG_1470Canon eos 5d mark II + Canon ef 50/1.4 USM (och närgränsfilter +4 på bild 2.)

Den 4e advent stod julmys med Johanna, Isabell och Annika i Esto på schemat. Jag började med att gå på fel tbana och var tvungen att gå av en station för tidigt för att det tydligen var ändhållplatsen. Dumt och ologiskt, men det kom ett nytt tåg direkt efter och jag hamnade rätt. Efter att ha irrat lite hittade jag Bells och vi gick vilse.. Men efter ett panikslaget telefonsamtal med Annika var vi back on track och hittade hur bra som helst! Hon hade gjort så fint så med glögg och nybakat. Vi mös och skrattade och hade sådär jättetrevligt. Tydligen var det obligatoriskt med en lampbild.. :P

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*