nya actions.

IMG_8163

IMG_8163-2

IMG_8163-1
Canon eos 5d mark II + Canon ef 85/1.8 USM

När jag väl får igång min hemsida ska jag börja sälja några av mina actions. Här är tre brand new som jag pillat ihop under dagen. Feedback? Är det nån som är intresserad av att köpa actions? Och vilken typ av actions?

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
  • Lina F - Så härlig bild :)SvaraAvsluta

  • Lotta - åh så fint!SvaraAvsluta

  • FOTOGRAF JOSEFINE NYBERG - Jag gillar dem mycket! Fast skulle nog inte köpa faktiskt, varför vet jag inte :PSvaraAvsluta

  • Victoria - Jag tror att det skulle gå hem med actions som gör färgbilder sådär matta med lite gammal och sliten känsla. Det är ju väldigt populärt just nu.SvaraAvsluta

  • Julia - Snygga actions men jag gör hellre egna än köper ;)SvaraAvsluta

  • erica - actions är ju bra men finns ju tusen gratis på deviantart bland annat i samma stil så köpa skulle jag inte göra ;) om det inte var nått då som du kan o jag inte hittar nån stans :)SvaraAvsluta

  • vicky :) [FOTO] - ååh shiit va vackra! den längst upp tycker jag va snyggast :PSvaraAvsluta

  • Johan Bjelke - Bilden på barnet med den vita mössan är guld ju! :)SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*