Tack för ett grymt år!

all dressed up for winter

Imorn fyller min blogg ett år och tänk så fort det gått! På nyårsdagen förra året skaffade jag en blogg för att jag kände på mig att 2009 skulle bli året och jag ville dokumentera det så gott jag kunde. Och vilket år jag har haft! Det blev verkligen ÅRET. Jag har startat företag, vart på drömresan, lärde känna nya sköna människor, uppgraderade till fullformat, lärde mig att ta det lugnt och bara haft ett så jäkla bra år!

Via bloggen har jag träffat nya vänner och hittat andra fotografer runt om i landet med enorm talang. När jag startade den trodde jag aldrig att jag skulle få läsare som inte var mina vänner, men nu sitter jag här, ett år senare med 360 prenumeranter (nästan en ny om dan! haha.). Jag vill bara passa på att tacka för alla fina kommentarer och allt stöd jag har fått under året. Nu ser jag fram emot ett grymt 2010, har vi tur bli det ännu bättre än 2009!

Ha en grym kväll och ett gott nytt år! Vi ses 2010!

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • Annika - Det måste nog vara det absolut bästa med 2009. Att jag lärde känna dig och Bells. Om jag skulle ha fest, skulle ni två vara självklara på gästlistan. Om jag skulle gå o gifta mig så skulle ni vara bjudna. Två vänner som jag hoppas jag kommer få ha kvar läääääänge :)SvaraAvsluta

 • FOTOGRAF JOSEFINE NYBERG - det har varit roligt att följa dig! Du ger mycket inspiration och är enormt talanfull!SvaraAvsluta

 • Patrik - Gott nytt år :DSvaraAvsluta

 • märta - Hej! Jag har en fråga som jag verkligen hade blivit jätteglad om du kan svara på här, på min blogg eller till min mail. När jag laddar upp mina bilder på bloggen ändrar jag först storleken på bilden i photoshop (förminskar den) så att den blir i rätt proportion till bloggens maxbredd. Jag sparar dem också i PNG för att få så hög upplösning som möjligt på bloggen. MEN. När detta fungerar bara bra när jag har liggande bilder. De stående blir alltid pixliga och vill inte alls ha samma bredd som de liggande. Vet du vad som är orsaken till detta? Du brukar ju ladda upp stående bilder som är jätteskarpa. TACK på förhand! :)SvaraAvsluta

 • Ina - Det ska bli kul att fortsätta följa dig och din blogg :)
  …Gott nytt år!! ;)SvaraAvsluta

 • ellen, f o t o - gott nytt år!!SvaraAvsluta

 • maja. - haha ja det är lite läskigt.SvaraAvsluta

 • Danne (@dcarlbom) - Själv har jag precis hittat hit, och får väl helt enkelt börja följa dig från och med nu, för jag gillar verkligen de inlägg jag redan hunnit läsa :)

  God fortsättning och ett gott nytt fotoår 2010 så korsas säkert våra vägar fler gånger framöver :)SvaraAvsluta

 • elin - tack själv fina elin ! Innan jag hittade din blogg hade jag haft idétorka i nästan fem månader och höll på bli tokigt! Men så snubblade jag in hos dig och vips så lossnade allt. Nu försöker jag fota något varje dag och får massor av inspiration av dig och ert bildprojekt.

  Gott nytt år på dig och fortsätt med det du gör så himla bra!SvaraAvsluta

 • Erik - Har sen ett tag tillbaka följt din blogg hängivet. Gillar verkligen dina bilder, så jag kommer fortsätta :)SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*