bloggtips!

För ett tag sen snubblade jag över en tjej på flickr. Jag fastnade direkt för hennes vackra bildspråk, härliga toner och knivskarpa skärpa. Jag hittade även hennes blogg i samband med detta men har totalt glömt bort den fram tills nu.

Amanda Berglund heter tjejen som både fotar digitalt och analogt och bemästrar båda teknikerna med bravur! Hon har en otrolig känsla för ljus och färger. Hennes bilder är väldigt varma och man ser att dom är fotade med kärlek. Helt klart en av mina favoriter ute i fotobloggvärlden!

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • Rania - kul med tips, skall spana in henne :DSvaraAvsluta

 • Amanda - Oj, detta var nog blnd det finaste någon gjort för mig inom bloggvärlden! Tack så hemskt mycket fina du, både för det här inlägget och dina otroligt fina kommentarer! (brukar kika in här annars också faktiskt! haha!) Tack :DSvaraAvsluta

 • Karolina - Tack för tipset!SvaraAvsluta

 • Emma - Jag hittade hit via amandas blogg :D
  Hon är riktigt duktig och har fotat mig några gånger :)
  Vi gick i samma klass i fem år och hon utvecklades så jäkla snabbt. Har aldrig varit med om någon som tar så magiska bilder som hon gör, utan redigering :DSvaraAvsluta

 • Emil Johansson - Oj, jag känner ju faktiskt Amanda. Otroligt välförtjänt, hon är verkligen duktig.SvaraAvsluta

 • Thérèse - Ja, hon är verkligen outstanding.SvaraAvsluta

 • ellen, f o t o - Hon är verkligen duktig och behärskar sina kameror fullt ut!SvaraAvsluta

 • W e b - L i n n . n o - Oo takk for tips. Virkelig fine bilder. :DSvaraAvsluta

 • isabellandersson - Oh.. det här bloggtipset gillade jag. Vilken skön stil och variation i bild. Härligt :)SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*