snökaos och skype.

Igår gick jag upp i ottan för att åka tåg till sthlm och Isabell. Där skulle jag, hon, Johanna och Annika hänga hela dan och bara ha det astrevligt. På tågstationen möts jag först av försenade tåg och sen kom domen. TÅGET ÄR INSTÄLLT. Jag fick snopet pallra mig hem igen. Under dagen möts man av artiklar om inställda tåg och 8-timmarsförseningar. Framåt eftermiddagen kom dock lösningen; Skype! Och snäll som jag är print screenade jag mina sötisar när dom satt och grimaserade. Här är en snäll bild..

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • Annika - Haha, fiiiiiiiiiiint…!

  Du var så saknad Elin. Men vi får stämma träff om en månad igen. Hos dig eller J :)SvaraAvsluta

 • Johanna - Hahaha, grymt :)

  Men som annika sa du var saknad. Tur att videosamtal finns :)

  Jag bjuckar på heldag hos mig i slutet av mars. Då ska det fasen vara fint väderSvaraAvsluta

 • isabellandersson - Haha… Very nice. ;)

  Det hade varit en perfekt dag om du varit där men tur att Skype finns. Nästa gång så.. :)

  Och jag tänker bjuda hem er igen så du också får se hur jag bor :)
  Massa balkonghäng i sommar. ;)SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*