Ankan.

IMG_8098
Canon eos 5d mark II + Canon ef 50/1.4 USM

Häromdan satt jag och glodde igenom arkivet efter nya favoriter och fastnade för den här. Vackra Annika från vår lilla gettogether i maj. (ja maj, trots vinterjacka och halsduk.)

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • Annika - Doh! Jag blundar ju! ;)SvaraAvsluta

 • EMELIEJR - Hej! :) Jag undrar om du vet hur man kan ha bilder utan vit ram eller vitt mellanrum i menyn samtidigt som du kan lägga upp två bilder eller fler i ett inlägg med vitt mellanrum emellen dom. Vart tar man bort mellanrummen till bilderna i menyn? Har försökt förstå mig på detta ett bra tag, dock utan framgång. Vore tacksam om du hade lust att hjälpa mig! Tack på förhand :)SvaraAvsluta

  • elinivemo - va? jag förstår inte ens frågan. och jag bloggar på wordpress, inte blogg.se. men det är väl bara att lägga ihop två bilder på en bild, utan mellanrum, om det är det du vill göra..?SvaraAvsluta

 • HANNA - Svar: Tack så mycket! Haha, jo jag tänkte samma sak, försökte ta en bild med mer mörkare och brusigare stil och ha det i svartvitt, men blev inte nöjd, så jag gav upp. Gjorde som jag tänkt från första början istället – massor med vitt och ljust och eftersom jag blev mer nöjd med resultatet på det viset så kändes det värt det, även om det kanske inte väller in massor med dagsljus genom fönstret tre på natten ;)

  Haha, tack! Det var det som gav mig idén från början faktiskt, en dag när jag höll i klockan när jag hade just det nagellacket. Jag blev lite smitten och tänkte direkt ”aha! note to self: kom ihåg denna pairing till passande fotouppdrag” – och vips!SvaraAvsluta

 • nathaliepersson - fin blogg !
  ha en bra dag :)
  kram.SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*