höstmusik.

Nu är det dags för höstlistan att ta form. Jag har redan tjuvstartat lite men behöver er hjälp! Mosa på med härligt höstiga förslag!

(Inte Lars Winnerbäck, tack.)

(Death Cab for Cutie – Narrow Stairs, Imogen Heap – Speak for Yorself, Fleet Foxes – Fleet Foxes, City & Colour – Bring Me Your Love, Ray LaMontagne – Gossip in the Grain)


(Jag kanske ska ta och förklara den här ”Inget med Lars Winnerbäck”-grejen jag kör med. Det är enkelt. Jag är inte så förtjust i hans musik. Och det är alltid folk som ska tipsa om honom om att det skulle vara creddigt att lyssna på honom, eller som att jag aldrig skulle hört talas om honom. Jag har inget problem med att folk som lyssnar på honom, jag vill bara inte ha Winnerbäck på min lista, trots att han fakiskt har gjort två bra låtar.)

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*